• 17 Ekim Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 5 gün, 15 saat, 54 dakika, 35 saniye önce

Datome öne hamle yapmazsa boş kalma şansı olan Kıng Burak kolay kolay kaybetmez. Blue Power, Kara Şimşek ve mesafenin biraz daha kısalıp lehine dönmesiyle Nezir Khan yarışın sigortaları.

 

Gönül Kırmaz’a Ankara yarışındaki start probleminden ötürü son koşusunda güvenememiştim. Sorunu hallolmuş görünüyor, Kocaeli’de koşacağı bütün dişi yarışlarında iddialıdır.  Kısa kumda sınıf pedigrisi ve çok iyi durumuyla Run For Victory de yazarsak yeterlidir.

 

Duke Of İstanbul herkes gibi benim de favorim ama uzunda eksilebileceğini hissettiğim için Jimfed ve Neon Knıght ilavelerinin de yapılmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Yarış gören ve iyi koşan Jimfed mesafe faktörüyle bu kez daha şanslıdır. Ön tarafa kolay gelme şanslı olan ve bu tip yarışları çok iyi koşan Neon Knıght yarışın sigortası.

 

Son ayak Bombacan, Binbir ve Mücizekaya arasında geçecek. Yarış gören Binbir, Bombacan’dan erken davranıp öne çıkarsa – ki göz ardır edilmemesi gerek bir ihtimal  – rakibini çok zorlayacaktır. Hafif kumlarda gideceğini gösteren Mücizekaya daha sonra.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,3,6,7,4,8,5

2.Ayak: 2,6,5

3.Ayak: 5,1,4,2

4.Ayak: 7,5

5.Ayak: 5,1,7

6.Ayak: 6,1,3


Cengiz Gürbüz