• 17 Haziran İzmir

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 10 ay, 1 hafta, 1 gün, 8 saat, 21 dakika, 43 saniye önce

Wounded'ın net ve haklı favori olduğu bir yarış. 2000 metrede tempo yarışını daha kaliteli ve güven verir şekilde koşuyor. Öne düşmesi muhtemelen sorunsuz olacak zira Eyvah Mehmet kamikaze yapmazsa Wounded’a numara aldırmamayı tercih edecek at görünmüyor. Bu şartlarda bitirecektir, bankomdur.

Dördüncü ayak günün tuzak yarışı olabilir, Nisaner oyunumuzda mutlaka bulunsun. Sıralamam şablondadır.

Maiden’da üç atı gruptan ayırdım: By Göktuğ, Fermuz ve Prenses Duru. By Göktuğ çim yarışında viraj problemi yaşadı. Sürat yeteneği taşıyan bir at olup edindiği tecrübe ve pist değişimiyle bunu daha net hissettirecektir. Numaraya çıkabilen süratiyle Fermuz ve kumda radikal biçimde değişmesini beklediğim Prenses Duru, şablona aldığım diğer taylar.

Son yarışında toparlanan Sevdam için hedef yarış olacak. Bariyerde ve öne nispeten yakın bekleyebileceği bir start çekmiş. Çok uygun grupta net favorimdir. Tumbul Tay, üst grupta gördüğü iki yarış sonrası kendi sınıfı için iddialı duruma geldi. Yarışın şanslı atları içinde öne tutunup koşabilen belki de tek isim. Mutlaka yazılmalıdır. Mesafenin tecrübeli ve etkili ismi Ananiya da kesin bulundurulmalı. Öne gidecek tek isim görünen Dalbastı’dan  iyi günündeyse tatlı bir sürpriz gelebilir. Son şansı ona verdim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,5,8,3,1,7,12

2.Ayak: 4,6,3,2,9

3.Ayak: 4 (Wounded)

4.Ayak: 2,1,5,3

5.Ayak: 2,5,8

6.Ayak: 8,5,1,9


Cengiz Gürbüz