• 17 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 5 ay, 1 hafta, 19 saat, 44 dakika, 58 saniye önce

Adana kurgusu için kilit yarışları üçüncü dördüncü ve beşinci ayak olarak seçtim. Her halükarda çok zor bir programla karşı karşıyayız.

 

Üçüncü ayakta grubun üstü kaliteye sahip olsalar da özellikle 1200 de yarış gidişine çok bağımlı atlar var. Başta Akınşah olmak üzere numaraya çıkamadığında temponun içinde dağılıp giden Siverek Diyarı, Kırdere gibi atlar var. Ön grubun en hızlısının Mandelino olması bahsettiğim üç ismin de şansını bence önemli ölçüde azaltıyor. Kozbeyi’nin durumu allaha kalmış, starttan çıksa bile, ideal mesafsi olmasına rağmen kaçmadan gelebileceğine inanmıyorum.

Bu şartlarda dört isme odaklandım. Başta elbette Lady Tulpar var, birbirine ters yapılı kaçak atlardan oluşan yarışta Lady Tulpar mutlaka etkili olacaktır. Düzlüğe çıktığı yer itibarıyla ön grubu çok fazla kaçırmamışsa – ki en başarısız olduğu konu bu – muhtemelen kazanır. İtabellus alt sınıf görünse de yarış stili itibarıyla Perşembe kazanan Star Force’a çok benziyor. Düzgün kısa sprintiyle, ön grubun beklenenden fazla dökülmesi durumunda ters bir sonuca imz atabilir. Son olarak öne düşeceğine inandığım Mandelino ve grubun yakın bekeleme yarışını en etkili koşabilecek ismi Runner Cat önereceğim isimler.

 

Hopeful kısa kumda yetenekli bir tay ve hayatının en iyi durumuna geldi. My Infınıty gbi kumu eksik bir tayın numarayı alacağı yarışta ön taraftan bir tehlike olmayacağını düşünüyorum. Bekleyenlere  zaten hakim durumda, Adana programını kurtarırsa bence Hopeful kurtaracak, bankom.

 

Tabelada Nevşan, Beyaz Adam ve sürat özelliği garanti orijiniyle Altınmızrak üçlüsü yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,3,6,8

2.Ayak: 3,8,9,4,5,6,1,2,12

3.Ayak: 3,9,4,7

4.Ayak: 1

5.Ayak: 5,3,2

6.Ayak: 4,3,1,5,6,10

 

Cengiz Gürbüz