• 17 Kasım Bursa

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 5 ay, 1 hafta, 14 saat, 19 dakika, 3 saniye önce

Bursa’da üç haneli paraya göz kırpan bir program var. Epey çalıştım, umarım öngörülerimiz faydalı olur.

Üçüncü ayakta grubun güçlü atları Neyzen ve Celal Baba’nın ciddi aralar vermesi yarışı onlar yokmuş gibi düşünmemizi gerektiriyor. Celal Baba’nın dönüş yarışı berbattı, Neyzen’de idman pistinden göründüğü kadarıyla fazlalıklarını atamamış, en az iki yarışa ihtiyacı var.

Bu yarışa kadar bir tık üst gruplarla şansını deneyen Oğlum Özgür, rakip kalitesi itibarıyla sonuca bu kez daha yakın olduğu bir yarış koşacak. Temiz bir stile sahip, yarış ezberini ve formunu iyiden iyiye pekiştirdi. En iyi yarışını bugün beklemeliyiz. İki yarış gören Melina Hanım’ın start avantajı dikkat çekici, söz sahibi olacaktır. Kaba kumu koşacaksa Baba Mıckey doğrudan şanslıdır, ihmal edilmemeli. Kaliteleriyle Neyzen ve Celal Baba ikilisi de şablonda olmalı.

 

Zor programda banko tercihim King Arel oldu. Yüksek handikalplı atların hem formları düşüşte hem de kilo handikapları var. Bekri iyi form yakalamış olsa da seviyesi belli bir at. Rakibine inanılıyorsa göz ardı edilebilir. Persian Prince numaraya çıkmakta zorlanıyor, Balyeci Salih bu bölümde kendisine ciddi problem yaratır görünüyor.

Bu veriler ışığında King Arel’in Bursa kısa kum performansına güveniyorum. Alacağı sonucu belirleyen iki unsur var, rakip kalitesi ve start çıkışı tutabildiği yer. Dış startı çekmişse ve grubunu koşuyorsa kazanabilme ihtimali her zaman ön planda değerlendirilmeli. Söz konusu koşulları lehine bulduğu bu yarışta uygun grubu geçeceğine inandım, bankomdur.

 

Son ayakta üç atı grubun önüne aldım. Bartubey, Master Wizard ve Vedado.

Bartubey, Kocaeli’de ciddi bir atı gride bıraktı. Üç yaşında kumda sınıf değiştiriyor görüntüsüyle bu atlardan farklı bir hikayesi var, favorimdir. Sorunlarından arınmış görünen Master Wizard, orijin kalitesiyle de dikkat çeken bir at olup son iyi yarışıyla kesinlikle göz ardı edilmemeli. Bu tip yarışlarda her zaman söz sahibi olabilen Vedado, start avantajıyla şablona aldığım son isim oldu. Bu yarışı kurtarabilmek için biraz da şans gerekiyor, umarım yanımızda olur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 10,2,11,7,5,9,1

2.Ayak: 7,6,8,3,10,1,2,4

3.Ayak: 12,5,11,9,6

4.Ayak: 6 (Kıng Arel)

5.Ayak: 6,3,13,4,9

6.Ayak: 4,13,1

 
Cengiz Gürbüz