• 17 Kasım Kocaeli ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 1 gün, 11 saat, 1 dakika, 8 saniye önce

Tabelaya Suzulkan ekledim.


Kocaeli programında çok zorlandım, uzun zamandır risk almakta bu kadar kararsız kaldığım bir program olmamıştı, çok iddialı olamadığımı üzülerek söylemek zorundayım.

 

Blue Kıng’in annesi Mavi Sema, Blue Power’dan ve Kocaeli pistine gelince karakter geliştiren Blue King’den de anlaşılacağı üzere kumcu aygırlarla kuma yatkın at veriyor. Blue King’in iki Kocaeli yarışı da bu gruba yeterli. Bir önceki yarışında Sinkızı ile hemen hemen aynı yarışı koşması Blue Kıng’i benim gözümde günün en şanslı atı haline getirdi.

Müfettiş en sert rakip görünüyor, Kocaeli kumunu koşar mı koşmaz mı tam emin olamıyorum ama sentetikten daha iyi olmayacağı kesin. Bu noktada Blue Kıng’e güveniyorum. Dangerous Type’ı da ucundan kıyısından tutuyorum ama tek bulmakta bu kadar zorlandığım bir programda Dagerous Type yazma lüksüm yok.

Sonuç olarak banko tercihim Blue Kıng.

 

Diğer yarışlardan genel olarak bahsedeyim. Day King benim gözümde henüz güvenilecek bir at değil. Whıte AncestorWhısper mı öne çıkar bir türlü karar veremedim, Raziye Ana da var. Yarış koşturarak risk almak ciddi kumar olacak. Obra Reis dokuz kilo farkı Yaşar Baba’ya verebilir mi, kumu ne kadar koşar soru işareti, aşırı da favori çıkmış. Son iki ayak kargaşa içinde gelişecek yarışlar, taylar çok zayıf ve denk, son ayakta da aynı şekilde güven veren bir at yok.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6

2.Ayak: 9,1,5,8,7,10

3.Ayak: 6,2,4,1

4.Ayak: 1,6,2

5.Ayak: 9,5,6,3,4

6.Ayak: 9,13,2,11,6

 
Cengiz Gürbüz