• 17 Mart İzmir ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 1 hafta, 4 gün, 13 saat, 52 dakika, 37 saniye önce

The Last Knıght

Sınıf bir kısa çim pedigrisine sahip The Last Night ilk çim yarışında oldukça uygun rakiplerle koşacak. Kum yarışlarında her yerde kolay, iş ciddileştiği an bırakan bir görüntüsü vardı. Orijiniyle birlikte koşu tarzı da süratli pistte daha akışlı, devamlılığı da olan bir sprint yapabileceğinin işaretlerini veriyor. Uygun grupta çok iyi bir yarış bekliyorum, ilk altılıda bankom.

Ustaoğlu

Sınıfı bu gruptan çok farklı olan Ustaoğlu için yarış gidişi de gayet uygun. Mesafe belki soru işareti kabul edilebilir, eksik de koşabilir ama önde kolay bırakılmış Ustaoğlu’nu mesafe ne olursa olsun bu atların yakalanması kolay değil.

Prensesutkun

Sırnaşık yavrularının ortak özellikleri üçlü dönemde kendini bulan, biraz daha orta mesafeye yatkın olmakla birlikte her iki pisti de Kısa Vade seviyesinde koşabilen atlar olması. Prensesutkun özelinde çim ve olabildiğince kısa mesafe biraz daha ön planda düşünmemiz gereken koşullar. İç start avantajı var, kum yarışlarının belirgin şekilde üstüne çıkarak uygun grubu geçmesini bekliyorum. Tayın çimdeki akışı, yer tutuşu kumdan çok farklı. Sırnaşık yavrusu olması bu grup için başlı başına en önemli şey. Kazanarak bundan böyle çimde devam edeceğini düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 3,2,1,,4

2.Ayak: 6

3.Ayak: 4,1,5,6

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 1,3,6,5,,7,9

2.Ayak: 10,2,5,14,7

3.Ayak: 2,8,5,4

4.Ayak: 2,5,6,3,8

5.Ayak: 1

6.Ayak: 13


Cengiz Gürbüz