• 17 Nisan İzmir

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 2 gün, 23 saat, 51 dakika, 44 saniye önce
İlk ayakta aşağı yukarı bütün tayları beğendim, hepsinin kısaya yatkın pedigrileri, iyi hazırlıkları var, risk etmeyip hepsi yapalım.


 
Akçeşme son yarışında beklediğimden de iyi koştu ama Saygon'a yapacak bir şeyi yoktu. Saygon kısa kumda bu grupların çok ötesinde bir potansiyele sahip. Mesafenin uzaması bir parça dezavantaj gibi görünüyor ama uzun süre sonra boş kalma imkanı bulmasıyla bu sorunu çok hissetmeyeceğini düşünüyorum. İzmir'in 1600 start yeri bildiğiniz gibi viraj üzerinde, özellikle starttan takılarak çıkan kaçaklar için dışarıdan çıkmak büyük dezavantaj. Akçeşme'nin start çıkışıyla herhangi bir sorunu yok, iyi çıkıp çok çabuk hızlanabiliyor. Bugün Efe Baba hariç ön gruba gelebgilen at yok, Efe Baba'nın da yakın beklediğini kaçan atı viraja kadar sıkıştırmadığını biliyoruz. Sonuç olarak Akçeşme'nin biraz ters mesafeye rağmen uygun grubu geçmesini bekliyorum, ilk bankom.


 
Airtouch nihayet Death Racer'ın olmadığı bir yarış buldu ve en iyi olduğu mesafeye çıkacak. Ben bitireceğini düşünüyorum ama Wıld Heart'ın biraz erken üstüne gitme ihtimalinden çekindim. Son yarışı kağıt üzerinde göründüğü kadar kötü olmayan Hakuna Matata, eskisi gibi olmasa da uygun gruba çıkan Zencirbey, startta çok takılmaması ihtimaline karşı Adonisim, 1200'de Airtouch'a yetiştirme ihtimalini zayıf bulsam da bu kadar yazmışken Flawless Vıctory ve Wıld Heart ilave edilebilir. Misli oyunlar için benim önerim ya Airtouch banko, ya da Hakuna Matata ilavesiyle iki at geçmek. Hakuna Matata yakın gidebilen yapısıyla, Aitoruch'un eksildiği yerde devreye girmeye en yakın at. 


 
Diğer Şart-1 de en çok Anfıeld'i beğendim. Kaneko/Cimaise çaprazlı, tam bir kısa çim pedgirisi var, mutlaka yazılmalıdır, sıralamam şablonda.


 
Hurrıcane Fly son yarışını yaparsa yine kolay kazanacak, kaybetmesi kötü koşma ihtimaline bağlı, tercih size kalmış. Ben bir iyi yarışını daha görmeden risk almamaktan yanayım. Geçit Yok boş kalacak, dikkat edelim, ikili için de güzel bir aday. Nezir Khan çok iyi duruma geldi, uzunda bile boş kalan Power Kıng'e saldırdı ki hiç beklemediğim bir performanstı, bence mutlaka yazılmalıdır. Blue Island'ı da yazalım kapalı olsun.


 
Barbarian'ın düzlüğün en kritik yerlerinde kapandığı son yarış performansı ve genel çim yeteneği grubun çok üzerinde. Pistin de normal olmasıyla ben kaybetmeyeceğini düşünüyorum, ikinci bankom Barbarian. Garavas için 1400 üzerine çıkan her mesafe sorun, boş kalsa da ben 1700'de Barbarian'a direnebileceğini sanmıyorum.
 
Bol şanslar..

 
1.Ayak: 3,4,6,7,8,2
 
2.Ayak: 2
 
3.Ayak: 1,6,,2,3,5,10
 
4.Ayak: 5,3,6,7,8,4
 
5.Ayak: 2,6,7,8
 
6.Ayak: 5


Cengiz Gürbüz