• 17 Nisan Urfa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 1 hafta, 4 gün, 16 saat, 51 dakika, 18 saniye önce
Yedilinin ilk ayağında Minif Reyis boş kalacak, böyle olunca biliyoruz ki ölümüne dayanıyor, ikili, çifte falan almanız şiddetle tavsiyemdir.

 
 
İlk ayakta Tıme Attack ve Star Of Rock ikilisini risk etmeye karar verdim. Ofsayt'ın oluşu Start Of Rock için ciddi sorun görünse de, starttan çok süratli çıkmasıyla bir şekilde onu arkasına alabileceğini düşünüyorum, zaten Star Of Rock ilk iki yüz sonunda önde teşviksiz gidiyorsa kazanmış demektir. Ofsayt'ı elememin sebebi kumunun Star Of Rock kadar iyi olmaması, hem onunla boğuşup hem Tıme Attack'a dayanması bence zor. Oası bir Star Of Rock'ın öne gelememe durumunda Tıme Attack rakipsiz kalacak, ilk Urfa yarışı düzlük performansı olarak beklediğim seviyede olmasa da start çıkışı, yer tutuşu falan iyiydi. Dokuz yaşına gelip iyice hantallaşan Nasrullah Bey, vasat Deli Nusret falan gibi atları Tıme Attack'ın yanına yazmak bana mantıklı gelmedi. Sonuç olarak kaçabilirse Star Of Rock, kaçamazsa Tıme Attack diyerek ilk ayağı iki atla geçiyorum.
 

 
Diğer iki atlı yerim üçüncü ayak oldu. Brusk ve Perdiz ikilisi potansiyel anlamında grubun çok önündeler. Hele ki Perdiz gruptan çok farklı kumaşa sahip. Adana yarışında son iki yüzde Alanis ile arasında iki boy fark olması bu grupta favori olması için başlı başına yeterli, Kemal'in iyi başlatıp öne çabuk getireceğini düşünüyorum, kazanmaya çok yakındır. Penky Henky'nin torunu Brusk 1200 yeteneği ve Kocaeli yarışlarıyla Urfacıların bence önünde, ikisini yazalım, biri bile gerçek yarışını koşsa bence kazanır. Dumrul'un 1200'de bitirebilme ihtimali var gibi görünüyor ama Bababirdal'ın onu kabak gibi boş bırakmayacağını düşünüyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 1,2
 
2.Ayak: 3,8,14,6
 
3.Ayak: 10,2
 
4.Ayak: 5,1,3,4,9
 
5.Ayak: 8,7,6,4,9
 
6.Ayak: 2,6,7,8,10,12,11


Cengiz Gürbüz