• 17 Ocak Bursa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 4 gün, 12 saat, 51 dakika, 29 saniye önce
Üçüncü ayak Bombacan - Oltacı dışına çıkması çok zor görünen bir yarış. Bombacı kariyer olarak Oltacı'nın önünde görünse de en iyi yarışlarını öne çıkarak koşabilen ve biraz da 1400 ve üstü isteyen bir karaktere sahip. Bugünkü yarışta Canfatihim'in sürati, mesafenin 1200 gibi yarış içinde kontrolü zorlaştıran bir mesafe olması gibi sebeplerin Oltacı'yı Bombacan'a yaklaştırdığını düşünüyorum, ufaltmak için iki at risk edilebilir.
 
Geniş oynayanlar, alt grubu bile bitiremese de bu mesafede öne çıkabilirse her zaman tehlikeli bir sürate sahip Canfatihim yazabilir.
 
 
 
Headway gibi çok süratli ve 1200'ün en etkili kaçaklarından biri varken Fratelli'ye kesinlikle güvenmemenizi öneririm. Frattelli'nin ağır favori olup kaybettiği yarılara bakarsınız önde her zaman etkili sürate sahip ve kolay kesmeyen bir kaçak olduğunu görebilirsiniz. Eskisi kadar çabukluk da yapamayan Fratelli'ye bu mesafede güvenmek risklidir.
 
İşleri biraz kafa karıştırsa da kalitesiyle Gold Foot öncelikle yazılmalı. Ildır Rüzgarı bu mesafe ve tempoda kesinlikle iş yapacaktır. Headway ile kapalı.
 
 
 
Beşinci ayak Rowdy, Wind Power ve Serabım üçlüsünü ayırmayalım.
 
 
 
 
Son dönem denediğim plase bankolar içerisinde en çok bugün son ayakta tercih ettiğim Denizsefası'na güveniyorum. Aynı gün beraber koştukları Aslınaz'dan derece itibarıyla daha kötü görünmesi Denizsefası'nı ikinci at pozisyonuna düşürecektir. Dereceyi çok fazla önemsemiyorum, mesafenin uzaması ve Denizsefası'nın kumda rakibine hem görüntü hem pedigri itibarıyla üstün görüntüsü benim açımdan dereceden daha kıymetli. Denizsefası stil olarak bu mesafelere daha yatkın, uzun süre koruyabildiği etkili ve kolay temposuna ek olarak net bir kısa sprinte de sahip olması bu mesafede yarışa daha kolay hakim olmasını sağlayacaktır. Her zamanki gibi öne yakın yer tutup düzlğk başında yürüterek kazanacağını düşünüyorum.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 9,11,2,4,7,6,,,3,1,8
 
2.Ayak: 6,3,1,7,8,13,,,14,9,2
 
3.Ayak: 2,7,,3
 
4.Ayak: 6,4,1,3
 
5.Ayak: 1,2,6
 
6.Ayak: 6


Cengiz Gürbüz