• 17 Ocak İstanbul ( Guncelleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 2 gün, 13 saat, 37 dakika, 20 saniye önce
Rodosto'nun çıktıgiyla ilgili yanlış bir duyum aldım. Şablonu eski haline getiriyorum.



Mesafeci, kaliteli pedigrisi ve son koşusunda gösterdiği yarış karakteriyle Şenalp ilk ayak için net favorim. Şahinter'in kardeşi Karkamış şahane galopları ve mesafenin faktörüyle ortalamasının çok üstüne çıkabilir. Güldürgüldür ilk defa bu kadar kolay boş kalabileceği bir yarış koşacak, sürati ve direnci olan bir Kaizbert tayı, yazılmalıdır. Üç atla ilk ayağı büyük ölçüde kapatabiliriz. Ben şablona almayacağım, çok geniş oynayanlar Durmuşkardeş'i de yazabilir.
 
 
 
1500'e yatkın görünen Acartürk grubun uygunluğu ve gelişen tecrübesiyle favorim. İlk yarışında beklediğim kadar koşmasa da kumaşını gösteren Tendürek'den bugün çok daha iyi bir performans gelecektir. Efesli'nin son koşusunda sprinte başlayana kadar olan kolaylığı dikkat çekiciydi, şans vermeye değer bir yarış koştuğunu düşünüyorum. Süratli pistlere daha yatkın görünen görünen, dengesiz; fakat potansiyelli Panama son tercihim.
 
 
 
Keremtosh'un son koşusundaki hafif sıkıntılı görüntüsüne rağmen, sadece süratiyle bile bu grubu geçmesi lazım. Lady Stoneheart'ın çıkmasıyla iyice uygunlaşan grubu geçeceğini düşünüyorum, bankom.
 
 
 
 
Şahinter yarışında eleme yapmak istemiyorum. Performans olarak tek yazılır görünüyor ama Şahinter'in kazandığı hiçbir yarışı güven verici değil, böyle atlar üzerine oyun kurmak içimden gelmiyor. Yarış gören Kutup veya düzeldiyse Şükrü'den Şahinter'i zorlayacak bir yarış gelebilir. Rodosto ve Amankaya'da yazarak kapatıyorum.
 
 
 
Karayama'nın son yarışından sonra favoriliği gayet normal, Miracım hariç yarışın yarışın tecrübesiz veya uzun süre Maiden kalmış isimlerine geçilmesi çok zor. Sentetiği zayıf görünse de ciddi bir yarış tecrübesine sahip Zağnos'a bir şans daha verelim. Şahane pedigrisi ve eşgaliyle, aradan güzel işlerle dönen Miracım son tericihim.
 
Bol şanslar..
 
 
 
1.Ayak: 7,6,2
 
2.Ayak: 1,9,5,8
 
3.Ayak: 1
 
4.Ayak: 5,3,6,7,4
 
5.Ayak: 3,9,4
 
6.Ayak: 2,10,12,11,4,6,,7,8,5,1


Cengiz Gürbüz