• 17 Şubat İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 hafta, 2 gün, 1 saat, 15 dakika, 33 saniye önce
İkinci ayak Pera ekledim.



Samatyalı ve Lady Alina'nın benzer stilleri ikisi için de zorlayıcı olacak. Lady Alina belki iki giderek de kazanabilir ama Samatyalı'nın Lady Alina varken kazanma ihtimalini düşük buluyorum. Kaçnlardan tercihim Lady Alina oldu.
 
Favorim Major Girl. İlk yarışında dikkatimi çekmişti, pedigri potanasiyeli olan bir tay, ideal nefesini bulduğu zaman güzel bir tay olacağına inanıyoru, Mehmet Kaya yine biniyor, geçen yarış biraz erken yürümüştü, bugün biraz daha idareli bir yakın bekleme yapacaktır, mutlaka yazılmalı. Gece Mavisi kabiliyetli br tay, kesin yazacağız. Okypeta için mesafe kısa olsa da yarışın sürati, grubun uygunluğu şansını artırıyor. Hanımkız'ın yavrusu Superstar Lady'nin aradan nasıl döneceğini merak ediyorum, bildiğiniz gibi Hanımkız boş at kesinlikle vermiyor, Uğur Polat tercihi ve yeterli işleriyle son tercihim.
 
 
 
Son yarışını rakibinin erken önünde kaldığı için kaybeden Şenalp güç olarak Karayama ile denk görünse de yarış karakteri rakibine göre daha güçlü. Bugün yarışı yüz metre bile olsa lüt yapacak pozisyonda tutabilirse rakibini bence geçecek. Yarış görüp fena koşmayan Şahinşevket'i de yazarak biraz daha emniyetli bir geçiş yapabiliriz.
 
 
 
Bankom My Billionire oldu. Beraber koştukları son yarışlarında Namtar'ın muazzam bir gidişat avantajı vardı ve doğru yerde de hızlanarak My Billioneire'i yanına almamayı başardı. Bugün Toms varken o avansı alabimesi çok zor, dolayısıyla Namtar'ı eledim. El Conquerador'un Kocakayasız bir yarışta zorlanacağını düşünüyorum. Marvelous İron sekiz yaşına gelmesine rağmen kendi grubunda hala iddiasını sürdürüyor ama hem güç hem stil olarak ben My Billioniere'in gerisinde bulduğum için eledim.
 
Sonuç olarak, Mehmet Kaya yarışı ve My Billioneire'i doğru okuyabilirse bence kazanacak.
 
 
 
May numaraya çıkarsa Çatladıkapı için kağıt üzerinde kolay görünen yarış zorlaşabilir. İlk rakibi Flıck The Swıtch. Wınged Woman kısa sürede gelişim gösterebilecek bir tay, yazılmalıdır. So Emotional ve düzgün start çıkışı yapabilirse Rıver Girl yarışın şanslı olabilecek diğer isimleri.
 
 
 
İkinci bankoya ihtiyaç duyanlar Lira Lira'yı değerlendirebilir. Son koşusunu çok beğendim, 1200 - 1300 olsa belki My Billioneire yerine ana banko olarak Lira lira'yı tercih edebilirdim. Yine de grubun uygunluğuyla mesafeyi tolere edecektir.
 
Heyamola ve çok geniş oynayanlar için Yaylalı ve Depository rakipleri.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 1,9,4,7,8,10,6
 
2.Ayak: 5,2,4,6,13,7
 
3.Ayak: 3,1,6
 
4.Ayak: 5
 
5.Ayak: 2,3,13,12,10
 
6.Ayak: 2,,4,,3,9


Cengiz Gürbüz