• 17 Temmuz Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 1 hafta, 1 gün, 18 saat, 41 dakika, 19 saniye önce

Win The West’in bir parça da olsa mesafe dezavantajı var ama kısaya göre grubun iki gömlek küçülmesiyle yarışın net favorisi.

Botanvadisi iyi olduğu zaman bekleyerek de etkili olabiliyor. Steppe Eagle’dan virajda kurtulduğu gibi Külünk Ağa’dan da kurtulabilir. 2000’de iyi bir Botanvadisi ile Win The West arasındaki makas bence açık değil. Ayırmayalım.

 

Lıttle King’in bu grup ve mesafede on boy kadar takılma hakkı var. Start problemini abartmadığı sürece grubun en güçlü mesafecisi olarak kolay bir yarış kazanacağını düşünüyorum. Kontra oyunlara tek yazılabilir.

Rakipleri silik yapılı, denk atlar; sıralamam şablonda.

 

Serram’ın torunu Always Marju,  bütün taylarına devamlılık ve sürat aktarabilen Vague Alarme ve Aracı çıkışlı Moontan 1200 çim özelinde yarışın en nitelikli anneleri. Sırasıyla Catching Girl, Cranberry Queen, Sky Moon önde tuttuğum üç tay.

Sonra Bay Patron, Kıng Of Yavuzel, Vıctıry Rose yazılabilir.

Agf tablosu joleylere göre oluşmuş görünüyor, bu yarıştan cazip sonuç çıkma ihtimali oldukça yüksek.

 

Agah olmasa Ozanşah kaybettiği son iki yarışı da kazanabiliir, en kötü ikinci olurdu. Agah paratoner gibi yanına yapışan tempo atlarını kovuyor. Ozanşah süratiyle rakibinden kurtulsa bile çok yüksek tempo yapmak zorunda kalıp Agah’ın yeniden dirilmesi neticesinde iki yarışı da çalamadı.

Agah’dan kurtulup grubun da bir tık aşağı düşmesiyle, kaçsa da beklese de kazanacağını düşünüyorum, bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,2

2.Ayak: 2,,3,1,4,5,9

3.Ayak: 7,8,5,2,4

4.Ayak: 4,5,1

5.Ayak: 5

6.Ayak: 4,3,7,8,2,1


Cengiz Gürbüz