• 18 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 8 ay, 1 gün, 19 saat, 13 dakika, 28 saniye önce

Go Wing’e 2200 bence uzun geldi, buna rağmen uzun süre mücadelede kalmayı başardı. Bugün hem mesafe hem grup lehine şekilde güncelleniyor. Yetenekli aprantisiyle kazanmaya koşacaktır, favorim.

Sin Ankara’ya geldikten sonra oldukça düzgün, direkt sonuca giden bir stil ve kalite yakalamış olup bu şekilde koşabildiğinde bu seviyede her zaman etkili olacaktır. Grubun çoğuna hakim durumda, kilo sıkıntısı yok. Go Wing’i zorlamaya aday en güçlü isimdir.

 

Mandolorian son derece etkili bir yarışla buraya geliyor ve sınıf olarak en önemli rakibi Shannara’yı eksik olduğu mesafede yakalayacak. Shannara 1000 metrenin sonlarını bıraktı, orijin özelliği ve kondisyonu şimdilik 1200’de kazanmak için bence uygun değil. Popular City ilk yarışından hemen sonra kazanacak görüntü vermedi. Mesafenin uzaması avantaj gibi görünse de Mandolorian kadar koşabileceğini sanmıyorum. Grubun diğer tayları son derece vasat isimler olup Mandolorian bugün baskın bir performansla sonuca gidecektir, bankomdur.

 

Bartolomeo öne çıkarsa kesin bitirecek. Fakat dışından çıkan Dallas’ın başlama hızı Bartolomeo’dan daha iyi. Rakibini kapatarak çıkarsa ( Kocakaya’nın sıkça yaptığı şeyler ) Bartolomeo aslında çok çok uygun olan bu grupta yine kaybedebilir.

Rakiplerini şablona yazacağım, Mandolorian – Bartolomeo çiftesini makul biçimde değerlendirebilirsiniz.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,4,5,6,7,8,1,2

2.Ayak: 1,3

3.Ayak: 8,7,6,4,2,5

4.Ayak: 3,1,6,,2

5.Ayak: 4 ( Mandalorıan )

6.Ayak: 8,1,4,7,,6


Cengiz Gürbüz