• 18 Ağustos İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 8 ay, 1 gün, 16 saat, 33 dakika, 4 saniye önce

Start çıkışı yavaşlayınca beklemek durumunda kalan Kerem Eyle, bu şekilde de istikrarını korumya devam ediyor. Uygun grupta yarışın net biçidme favorisidir.

Öte yandan oldukça yavaş bir tempo görünüyor. Kerem Eyle’ye karşı yer tutma avantajını yakalayabielcek atlara yönelmeliyiz. Believe İn Me yeniden form yakaladı. İyi formdayken koştuğu sentetik yarışları bu gruba son derece yeterli.  Ön grubun içinde boş kantarma çok kolay bekleyebiliyor. Bu özelliği ve sentetik kalitesiyle Kerem Eyle’nin en ciddi rakibidir. Kaya’lara geçtikten sonra düzelen Evergrande kumun her halinde iyi bir at. Kurnaz jokeyiyle mutlaka şans verilmeli. Yine ön grupta yavaş tempoyu lehine çevirebielcek Selen Kızım dördüncü ve son tercihimdir.

Namuslu bir sonuçla Umutlu’nun kaybetmemesi gerekir. Formsuz Kaizbertlerin yanıdan önde çok kolay kaçabilme şansı var. Sopa kamçı kaçarak süt grupları geçen Umutlu için yarış kağıt üzerinde çok da zor görünmüyor. Alternatif banko düşünülebilir. Rakip önerim Zeki Dayı’dır.

Kır Ejder, Sertberk arasıdna mükemmel bir rövanş olacak. Kır Ejder’i bir adım ödne görmekle birlikte ayırmıyorum.

Bankom beşinci ayakta Kızılşahin’dir.

Çakıl ile teke tek koaşcaklar. Diğerleri bu iki tın yanında ancak tabela sonunu hedefleyebilir.

Çakıl, Öztay kızı bir kısrağın yavrusu. Bu kısrak kolu kalite üretmeye çok müsait olmakla birlikte üçlü dönem 1600 performanslarının eksik olacağını kesin kabul edebiliriz.

Kızılşahin’in mesafe değerlendirmesinde ise tam tersi olumlu referanslar ve görüntü mevcut. Kocakaya beklemesiyle rakibine hakim olacağına inanıyorum, bankomdur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3,6,2,4

2.Ayak: 9,5,7,11,2,3,10,8,6,15,1,4

3.Ayak: 4,,6

4.Ayak: 5,7

6.Ayak: 5 (Kızılşahin)

6.Ayak: 6,8,3,12,4,2,1,7,5,10,15


Cengiz Gürbüz