• 18 Aralık Urfa

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 3 ay, 1 hafta, 3 gün, 16 saat, 10 dakika, 7 saniye önce

Urfa’da altı haneli rakamlara gidebilecek bir program var, genel itibarıyla içime sinen; fakat biraz tuzlu bir şablon oldu. En azından beşli ganyan denemenizi öneririm.

 

Yalnızkartal ikinci ayağın tartışmasız favorisi. Geriden gelen bir ata geçileceğini zannetmiyorum. Sadece Azadağa’nın boş kalması karşısında zorlanabilir.

Azadağa Urfa’ya geldikten sonra geçen seneki durumunu yakaladı. Bu tip mesafelerde numarayı alamayacağı at yok, kendi grubunda, kaçaksız bir yarışını kolluyordum ve bugün istediği şartları bulduğunu düşünüyorum. Ayşerose ve Rojat Kızı’nda daha seri ve ısrarlı, iç start avantajını da viraj önünden başlayan yarışta çok net kullanacaktır. Yarış boyu üç, dört boy civarı kolay şekilde kaçabileceğini düşünüyorum.  Yalnızkartal’a kolay yakalanmazsa bitirebilir.

 

Archipelagos’un  bu kadar geride kalması doğru değil. Mesafe, boş kalmayıp kötü koştuğu son yarışı ve Günebakış’ın olmasından dolayı bu kadar geride kaldığını tahmin ediyorum. Necmi Altın – Bindalın Gülü tercihinin de etkisi vardır. Saydığım üç sebep de gerçek anlamda Archiplegas için dezavantaj değil. Uzunu koşabileceğini, Gobaklı ile yarışın başından sonuna kadar sopa kamçı gelerek son ana kadar yarışın içinde kaldığı bir önceki 1700 dördüncülüğünde gösterdi. Günebakış’dan ilk yüzde kurtulacağını düşünüyorum, bu mesafede ciddi bir avans alma imkanı var, muhakkak yazılmalı.

Yanına sadece Bindalıngülü yazacağım. Archipelagos beklediğim yarışı koşamazsa mecburen Bindalıngülü’nün kalitesine ve yarış görmesine güveneceğiz.

Bol şanslar.

 

1.Ayak: 8,6,11,3

2.Ayak: 11,3

3.Ayak: 7,10,11,5,3,2,1,8

4.Ayak: 3,7

5.Ayak: 2,7,12,13,6

6.Ayak: 5,14,1,3,8,9


Cengiz Gürbüz