• 18 Ekim Ankara

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 6 ay, 21 saat, 37 dakika, 51 saniye önce

Ankara programının kaderi tamamen Expected Time’a bağlı. Geçilirse bu program bin liranın altına zor düşer. Akgün başta olmak üzere beğendiğim bir iki tayla yıkmayı deneyeceğim.

 

Özbatu ve Asteroid kuma yatkın, potansiyeli çok yüksek iki tay. Özbatu ilk yarışında bankomuzdu, tayın kağıdında ne görünüyorsa, belki biraz daha fazlasını koşarak kazanmayı başardı. Koştukça gelişen bir sülale olduğu için Özbatu’nun ilk yarışının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Asteroid’in avantajı rakibine göre biraz daha erken gelişip, sürat özelliğiyle fark yaratması ki bugün yarış Asteroid’in en iyi olduğu şartlarda koşulacak. İki tayı ayırmamayı tercih ettim.

 

Kreacher’ın kardeşi Dumbledore’nin ilk yarışının sonuçtan bağımsız şekilde, bu grupla kıyaslayıp çim yeteneğinin çok daha yüksek olacağını varsayarak gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. İyi başladı, süratin içinde kalmayı başardı, eşgali de çok düzgün bir tay. Son iki yüz performansını kesinlikle ölçü almayalım.

Bugün tecrübeli şekilde çime çıkıyor ve grup kum yarışına göre daha uygun. Bu tip yarışlara dengeli ve sermayeli binebilen jokeyiyle bence son dönemin en güvenilir plase teklerinden bir tanesi. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,1,7,,9,3

2.Ayak: 2,10,6,3,4,1,5,8,9,7

3.Ayak: 6,3,1,2

4.Ayak: 6,3,1,2,5,4

5.Ayak: 5,4

6.Ayak: 2


Cengiz Gürbüz