• 18 Ekim Diyarbakır

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 1 gün, 8 saat, 55 dakika, 19 saniye önce

Mesafenin 1700 olmasıyla, genelde kısa mesafede yer tutamadığı için kaybeden Matraoğlu’nun  şansı çok arttı. Grubun tecrübeli atlarının tamamının çok önünde.  Ankara’daki ilk yarışından beri kollayıp beklediğimi bulamadığım Brusk’u en ciddi rakip tutuyorum. Yarış başındaki hızlı temposunu biraz uzutabilirse virajda avans yapıp bu seviyede direnebilir. Ufaltmak için iki at yeterlidir, tam sıralamam şablonda.

 

En iyi olduğu mesafeye çıkan ve Diyarbakır’a iyice uyum  sağlayan Lefkeli, virajı orta grupta dönebilirse en kötü ikili yapacaktır. Red Warrior’un son yarışı çok iyiydi, bu grupta da yazılmalıdır. Toms To Toms hafif start sorunu göstermese üst gruptaki son yarışında tabela yapabilirdi, bugün iç starttan çıkacak ve grup daha uygun, kesinlikle gözden kaçırılmamalı. Racon’dan erken kurtulup öne gelebilirse Maktayman’ın da ciddi şansı var.

Dark Boy, Man Of Fire, Racon, Sarıdayı ve Golden Foot yarışın kapalısı.

 

Ünlü Baba bu atlarla koştuğu sürece geçilme ihtimali yok, yine düzlük dönülmeden kazandığı bir yarış olacaktır, bankom.

 

Tatlıkotan kaçak tek rakibi Takıl Beri’den daha iyi start çıkışı yapmasıyla öne gelecektir, o noktadan sonra bu gruba kaybetmesini beklemek bence mantıklı değil. At yazmaya kalkarsak en az yedi sekiz tane yazmamız lazım, Tatlıkotan’ı tek bırakıp diğer yarışlara yığılmayı kurgu anlamında daha doğru buluyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 3,5,4,6,11,2,1,10,8

2.Ayak: 8,2,,4,9,11,6

3.Ayak: 6,11,9,7,,4,1,8,10

4.Ayak: 1,7,9,8,10,3,4,5,2

5.Ayak: 2

6.Ayak: 9


Cengiz Gürbüz