• 18 Ekim İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 2 hafta, 6 gün, 7 saat, 35 dakika, 45 saniye önce

Yazarken gozumden kacan Analux son ayaga ekledim.


Grubun en iyi yarışının Nesroş’un ilk koşusu olduğunu düşünüyorum. Kalburüstü erkeklerle koşup son iki yüze kadar mücadelenin içindeydi. Ağır çimde eksildiği son yarışını görmezden gelirsek bence diğer iki yarışı da bu gruba yeterli. Süratli pedigrisi ve tecrübesiyle, çok zayıf bu dişilere karşı kazanmaya çok yakın buluyorum. Tek rakibi, ilk yarışında bütün kardeşleri gibi sürat gösterip devamını getiremeyen Süreya Hanım. Bugün daha kolay numaraya çıkma şansı var, biraz nefes yapabildiyse uzun süre direnecektir.

 

Rüzgar 30 Koşusu ile ilgili detaylı açıklama yapmayacağım, çok yüksek ihtimalle beklemecilerden biri kazanacaktır, ona göre bir kurgu oluşturdum, sıralamam şablonda.

 

Tomiris gruptan bir tık üstün kumaşa sahip, son koşusunda yarış karakteri olduğunu da gösterdi. Tempo yapabileceği bugün, İstanbul pisti ile ilgili sıkıntı yaşamazsa kaybetmeyeceğini düşünüyorum, bankom.

Başka banko tercih edenler Molto Bene’siz oynamasın.

 

Beşinci ayak çok yavaş gidecek. Rakibine göre daha iyi yer tutan, sentetiğe de yatkın Kıss Your Hands grubun ve yarış gidişinin uygunluğuyla çok iyi koşacaktır. Sonra Uludaz, Seyyah ve Babadoğan.

Bol şanslar..

Not: Bütçe sorunu olanların beşliye yönelmesini tavsiye ederim. İkinci ayaktan sorunsuz çıkabilirsek, Uludaz'ın aşırı favorili ile beşlinin de çok cazip olduğunu düşünüyorum.

 

1.Ayak: 1,7,6,5,3,2,10,9

2.Ayak: 7,12

3.Ayak: 2,11,10,8,4

4.Ayak: 7

5.Ayak: 7,2,3,5

6.Ayak: 3,8,11,2,4,9,14,1

 

Cengiz Gürbüz