• 18 Ekim İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 6 ay, 1 gün, 13 saat, 56 dakika, 20 saniye önce

Son ayak 12 ( Hanım Hanım ) ekledim.



İlk ayağı doğru koşturmak sonucu kestirebilmek açısından çok önemli. Mine Of Fire son koşusunda öne kolay gelip 1300’ü de bulunca zorlanmadan kazanmıştı. Fakat uzayan her metrenin Mine Of Fire üzerinde dramatik etkisi olabildiğini unutmayalım. Bugün Magfellow Luminescense gibi atlar numaraya ısrar etmeseler bile Mine Of Fire’a bir noktada yakalaşacaklar. Magfellow numaraya çıkmayı da hedefleyebilir. Bu şartlarda Mine Of Fire için kesinlikle kolay bir yarış olacağına inanmıyorum.

Uludaz son dönem performansıyla düşüş yaşıyor görünse de böyle bir yarış için hala iddialı ve yeterli durumda. Sonları zayıflamış bir Mine Of Fire’ı geçeceğini düşünüyorum, bankom.

 

Şart-1 de Kurtel tayları gruptan farklı görünüyor. Özellikle Time To İnlove idman ve orijin olarak dominant görüntüde. Halis’in tercihiyle bir adım önde fakat The Last Dream de Over A Shilling gibi net kısa çimci, etkili bir atın kardeşi. Halis tercihini iki iyi taydan birini seçerek yapmış olabilir. Yani muhtemelen iyinin iyisi gibi tercih söz konusu, iki tay çime çıkınca sonuç değişebilir. Ben ayırmamayı tercih ettim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2 ( Uludaz )

2.Ayak: 8,7

3.Ayak: 4,5,2

4.Ayak: 6,2,4,5,3,1

5.Ayak: 4,3,1,5,2,7,6,10

6.Ayak: 3,9,4,6,2,5,7,12


Cengiz Gürbüz