• 18 Eylül Ankara

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 7 ay, 6 gün, 20 saat, 38 dakika, 33 saniye önce

Grubun pişkin ve yetenekli tayları Ser Canan-Dahi Kız ikilisi sonuca yakın görünüyor.

Ser Canan anne tarafından aldığı sürat kabiliyetiyle çok kolay maiden bozması gereken bir tay. Verdiği aralar neticesinde bu biraz gecikmiş olsa da bugün yarın muvaffak olacaktır. Uygun grup, gördüğü yarışın çok iyi olması ve start avantajıyla net favorimdir.

Gülhatmi’nin öz kardeşi Dahi Kız azar azar da olsa her yarışının düzlüğünü biraz daha geliştiriyor. Sonuca en yakın olduğu yarış budur, ihmal edilmemeli.

Yarışın iki tayın dışına çıkması için baya üst düzey performans gerekli ve o ışığı veren bir tay yok.

 

Yarış kazanabildiği koşullar bugün tam anlamıyla kavuşuyor görünen Alessandra’nın ikide iki yapmasını bekliyorum. Rakip dişilere güç farkından öncelikle stil olarak muazzam avantajı var. Valente, Ambusher gibi atlar düzlüğü minimum yürümeyle ve süratli şekilde buldukları zaman etkililer. Alternatif bir yarış tipinde başarılı olma imkanları ve doğal olarak hamle geliştirme şansları yok. Caliente düzlüğe kadar yarışa dahli olan bir at değil. Royal Chick yarışı kolay tempoda kabul etse dahi oda konfor alanının dışına pek çıkamıyor.

Bu şartlarda çok kolay numara götürme imkanı yakalayan ve bu senaryoda çok daha etkin bir düzlük koşan Alessandra’nın kazanmasını beklemeliyiz, bankomdur.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 6,1,7,2,4,5

2.Ayak: 12,4

3.Ayak: 1,7,4,3,2

4.Ayak: 2 (Alessandra)

5.Ayak: 3,4,1

6.Ayak: 2,4,9,6,7,1,11,12,3,5


Cengiz Gürbüz