• 18 Haziran Bursa

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 6 gün, 13 saat, 36 dakika, 37 saniye önce

Kovada, Kutluerinoğlu, Babamenduh, Başkaynak ilk ayak sıralamam.

İki yarış boş kalamayıp kaybettiği zaman hemen gözden düşen Kovada için benzer senaryonun bugün de gerçekleştiğini görüyoruz. Egebeyi’nden numarayı alamadığı son yarışı ve Burukmert’e erken teslim olduğu bir önceki Bursa koşusu ölçü değil. Bugün daha kolay şekilde boş kalacaktır, düzlük dönülmeden Kovada’yı ayırabilecek bir at yok. İlk şans Kovada’nın.

Kutluerinoğlu boş kalan iyi bir Kovada’ya gelip hakim olabilecek grubun belki de tek ismi. Son dönem istikrarsız performansına rağmen şans verelim. Babamenduh çok iyi durumda olup ikidir güçlü isimlere kaybediyor. Kovada’nın yanına doğru zamanda gelip oyalanmadan ayırabileceği bir yarış olursa Babamenduh kazanabilir. Son yarışı fena olmayan Başkaynak sigortamız olsun.

 

Arnavut bu tip kalabalık yarışlarda yer tutma problemi yaşayabilir. Evet güç olarak bu grubun çok üzerinde ama çabukluk sorunu Arnavut için bugün zorlayıcı olacak. Sürat yarışın etkili koşabilen taylarla birlikte düşünürsek biraz daha sağlam geçmiş oluruz. İdeal mesafesine dönen Keremtosh ve son yarışında alamadığı avansı bugün alabilir görünen Serabım rakip tercihlerim.

 

Siverek Diyarı normal şartlarda bu gruba kesmemeli, bildiğimiz şekilde sahada olacaksa kazanacaktır. Bankom.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,5,3,7

2.Ayak: 1,2,3

3.Ayak: 2

4.Ayak: 4,1,5,2,8

5.Ayak: 8,5,9,2

6.Ayak: 5,8,11,7,2,4,15


Cengiz Gürbüz