• 18 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 10 ay, 1 hafta, 4 saat, 52 dakika, 5 saniye önce

Sentetiğe değişen ilk ayakta ibre direkt Captains Key’e döndü. İlk haliyle rakibi çim pist görünüyordu ve bu soru işareti değişen pistle ortadan kalkıyor. Sentetiğe özel üst düzey sprint kabiliyeti taşıyan Captains Key, ön grup pozisyonunu erken alıp beklemeyi de kabullenmesiyle kağıt üzerinde oldukça muhtemel görünen Ünlü My Daughter – Day Spring süratini kendi adına sonuca taşımaya oldukça yakın görünüyor, bankomdur.

 

Pist değişiminin tabloyu netleştirdiği yarışlardan biri de ikinci ayak. Favorim Süpermen’dir. Dağ Avcısı, Ozgan ve Kalgay üçlüsü yarışı ortalama üstü bir sürate taşıyacak. Süpermen, mayıs ayıyla birlikte İstanbul pistinde düzgün ve etkili bir yarış ezberi oturttu. Hışmanın ata daha önce bindi ve sprint karakterini biliyor. Düzlüğün en iddialı isminin Süpermen olmasını bekliyorum.

Bununla birlikte, yüz metre kısalan mesafe ve sentetik Tagor’un da şansını arttırdı. Tagor oldukça sınıf bir at olmakla birlikte kalitesini yeni yeni yakalıyor. Yarışın içinde kesin olacaktır. İki atla içinden çıkacağımızı düşünüyorum.

 

Günün tuzak yarışı beşinci ayak olabilir, Agf dağılımı bana çok tutarsız göründü.  Parayı bu yarışa verip H demeyi tercih ettim.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3 (Captaıns Key)

2.Ayak: 4,8

3.Ayak: 3,4,1,6,5,2

4.Ayak: 1,3,6

5.Ayak: 5,2,1,4,6,3

6.Ayak: 7,2,4,10,3,5,1,8


Cengiz Gürbüz