• 18 Haziran İstanbul

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 18 saat, 54 dakika, 48 saniye önce

İlk altılıda Yabankız ve Pendragon teklerim. Üçüncü ayak 5,6,2,1 dördüncü ayak Sahipbey, Şükrü, Emirin Atı sıralamasını tutuyorum.

 

Burcusultan bu gruptan farklı yeteneğe sahip. Son yarışında ters mesafeye rağmen beklediğimden çok iyi yerde geldi. İki yüz metre kısalan mesafe ve çok uygunlaşan grupta yarışın net favorisi, benim de bankom.

 

Binbir ilk yarışından beri gelişmeye devam eden, yetenekli bir tay. Kuma biraz daha yatkın görüntüsü var ama bu grup için çimini de yeterli buluyorum. Mavra, Özerdinç, Canfatihim üçlüsünün süratlendireceği yarışta, 1400’e uzayan mesafeye çok yatkın görüntüsüyle net favorim, misli oyunlar için de ikinci banko adayım.

Rakip Babaural ve pedigrisindeki Kurthatun faktörü, mesafeye yatkın ve inatçı görüntüsüyle Çengelköy Bademi ikilisini tutuyorum.

 

Cheri Cheri Lady ve düzelmeye başlayan, iyi olduğu mesafelerden birine çıkan Ballıkaya ikilisiyle yarış kapalıdır.

 

Yarış içinde Hosli’yi zorlayabilecek tek ihtimal Ezop Kahramanı’nın boş kalmasıdır. Biraz yavaş götürebilirse Hosli hariç grubu geçeceğine eminim, Hosli’inin yanında da denemeye değer. Çok sonra Bindokuzyüzyedi düşünülebilir.

 

Çağaçar, Alişhan ve Kocaçınar ilk yarış performansı ve pedigri kalitesi olarak gruba çok hakimler, ayırmayalım yeterlidir.

Bol şanslar..

Not: Yedili Ganyan’ı Bindoküzyüzyedi’yi çıkararak biraz daha makul seviyelere çekebilirsiniz.

 

1.Ayak: 3

2.Ayak: 1,6,7,2,3,5,9

3.Ayak: 6,,3,5

4.Ayak: 3,1

5.Ayak: 3,7,,6

6.Ayak: 4,2,7

Plase

5/3/1,6,7,2/6/3/3/4

 

Cengiz Gürbüz