• 18 Haziran İzmir ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 1 gün, 2 saat, 26 dakika, 43 saniye önce

Dymaxion'un numara hatasını düzelttim.


İzmir programında banko adaylarım Dinamik, Last Roman ve Yoran Gülü’ydü. Tercihimi The Last Roman’dan yana kullandım. Dinamik’ten kilo problemi ve arasından ötürü, Yoran Gülü’nden de, özellikle Kaçakkız’ın ilk yarışı ve potansiyelli orijininden çekinmem nedeniyle vazgeçtim. Bütün yarışlara tek tek yorum yapmayacağım, İzmir programını genel olarak çok beğendiğimi ve teki oturtabilirsek şablonun çok iddialı ve cazip olduğunu düşünüyorum.

 

Last Roman’ın orijininden başlayalım. Babası Hollly Roman Emperor, Danehill’in dünyaca ünlü aygır oğullarından bir tanesi. Annesi One To Twin, Cape Cross / Safe Exit prdigrisine sahip. Safe Exit bildiğiniz gibi İnvincible Son’un da annesi ve ülkede koşan tek yavrusu, foal olarak getirilen İnvncible Son oldu. Görüldüğü gibi Last Roman’ın Holly Roman Emperor’dan Cape Cross’a, Safe  Exit’den İnvincible Son’a uzanan muazzam bir pedigrisi var. İlk yarışını zayıf rakipler arasında olmasına rağmen çok net ve gösterişli şekilde kazandı. Dereceyi ve geçtiği atları ölçü almıyorum, Last Roman’ın yarış içindeki tepkileri daha önemliydi çünkü her şekilde gelişime açık bir tay.  

Bugün grubun hafif sertleşmesi dezavantaj, yarış tecrübesi ve mesafenin iki yüz metre kısalmasıysa avantajı. Ben grupla Last Roman’ın muhtemel potansiyelini kıyasladığım zaman mesafe ve yarış görmüş olması kısmına daha çok yoğunlaştım. İyi bir start çıkışıyla önde yer tutup, göründüğü kadar sert olmayan bu grubu çok etkili bir düzlük performansıyla geçeceğini düşünüyorum, bankom.

Başka tek yazacaklar için en çekindiğim atın Pınar Sultan olduğunu belirteyim.

 

Arnavut Beyi’ni boş kalacak Dymaxion çok zorlayabilir, iki atı ayırmazsak büyük ölçüde kapalıdır.

 

 

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,5,7

2.Ayak: 1,7,14,11,17,2,4

3.Ayak: 16

4.Ayak: 9,1

5.Ayak: 10,6,7,3,1

6.Ayak: 11,5,2,1,17,14,9,3

 
Cengiz Gürbüz