• 18 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 5 ay, 1 gün, 23 saat, 28 dakika, 2 saniye önce

Orders Of Hero’nun aradan sonra gördüğü yarış bile bu gruba yeterli görünüyor. Düşük bütçeli oyunlar için programı kolaylaştırma adına ideal bir banko. Sağlam kurgular için oyun kısma adına daha makul yerler var, ilk ayağa at yazılabilir.

 

Kumda istikrarlı handikap atı verebilen Hediyem’in tayı Demirkurt annesinin şimdiye kadarki en iyi yavrusu. Yerini erken alabilirse kazanmaya çok yakın.

Bekleyerek de gelebilmeye başlayan Altınkafes’i de yazalım. Öne hamle yapan sadece Tuğaltay var. En kötü iki gideceği, Altınkafes için gidişat anlamında çok uygun bir yarış, Demirkurt’a uzun süre dayanabilir. Kumu çime göre eksik görünse de iki yarışı da Ankara’da ve iyi tayların yanındaydı, bu grupta yazılmalıdır.

 

Lady Bournon – Antonella ikilisini ayırmıyorum. Hangisi öne düşerse yarışın favorisi o olacak. Kocakaya Antonella’yı erken sıyırabileceğini hissederse öne yürüyecektir, aksi takdirde Antonella’nın dibine yatacak. Kocakaya varken yarışın aşırı süratlenmeyeceğini düşünüyorum, ikisini de yazıp risk almayalım.

 

Efeberk yarışın tecrübeli taylarının çok önünde. Koşukhan, Ortadoğu, Şerefaağa gibi atları yazmayı gereksiz buluyorum.

İlk yarışına çıkan Yoldaşağa’nın potansiyelli bir pedigrisi var. Dağyudan ekürisi ellerindeki ilginç kısraklarla üst düzey atlar çıkarabiliyorlar. 1200/25 galobu olan, 38 Mencule kızı Kızkalesi’nin erkek yavrusu Yoldaşağa’nın ucu açık ve ilk yarışında başarılı olmayan çok uygun bir pedigrisi var, şans verilmeli.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,,3,9,1,4

2.Ayak: 4,1

3.Ayak: 1,5,6,4,7

4.Ayak: 8,1

5.Ayak: 3,2,1,9,6

6.Ayak: 3,9


Cengiz Gürbüz