• 18 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 1 ay, 6 gün, 13 saat, 42 dakika, 57 saniye önce
Gümbürgümbür tempo ne olursa olsun Akındağ'dan numarayı aldığı sürece bu gruba direnecektir. Gümbürgümbür'ün çok süratli kaçacağı kesin, Akındağ'ın öne çıkmayı hedefleyerek koşacağını sanmıyorum, bence yakın bekleme düşüncesiyle sahaya çıkacak. 1400'e kadar çok etkili ve bitirici temposuyla Gümbürgümbür bankom oldu.
 
 
 
Beraber koştukları bir önceki yarışlarında Özayberk kazanıp Çırak üçüncü olurken yarışın yıldızı kesinlikle Çırak'tı. 1200 temposunun bile üzerinde başlayan yarışta Çırak son iki yüze kadar yarışın içinde ve hala tehlikeli bir pozisyondaydı. Bugün çok daha kontrollü ve kolay şekilde liderliği alma şansı var, aynı Çırsak sahada olacaksa bu sefer Özayberk'e direneceğini düşünüyorum.
 
Hüradam'ın annesi Şifa'nın bütün taylarında kum yeteneği var. Yoldaşhan'ı geçtiği bir önceki Şart-5 yarışında artık iyice olgunlaştığını gösterdi. Kardeşleri Med Bey ve Harputhanı'na göre biraz daha geniş bir fizik ve fuleli aksiyon yapısına sahip olmasıyla  uzunu kardeşlerinden daha etkili koşması beklenebilir. Rakip tercihimi Hüradam'dan yana kullandım.
 
Bol şanslar..
 
 
1.Ayak: 1,3,6,7,2,,4,5
 
2.Ayak: 1
 
3.Ayak: 5,1,3,4,6
 
4.Ayak: 2,1,4,3
 
5.Ayak: 5,2,1,4
 
6.Ayak: 1,5


Cengiz Gürbüz