• 18 Mart Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 gün, 12 saat, 33 dakika, 57 saniye önce

Saburay, Serteser gibi birinci sınıf kumcularla aynı kısrak sülalesinden gelen Akaltay tecrübesiz haliyle yaptığı son koşusunda kum yeteneğini gösterdi. Yüz metre uzayan mesafe ve benzer grupta kazanmaya çok yakındır, bankom.

 

Oğlum Beratım’ın çimi kötü olduğunu düşünmüyorum, çimde kuma göre çok daha kuvvetli atlarla koşmak zorunda kaldı, o yüzden böyle bir önyargı oluşmuş olabilir. Uygun sayılabilecek grupta yine net favori.

Alla Turca son yarışında çok değişmiş göründü, annesi Lifechain aygır ayırt etmeksizin uzun koşabilen, nitelikli yavrular veriyor, iyi bir yarış koşacağını düşünüyorum.

Cross Fire’ın üçlü döneminde daha iyi olması beklenebilir, grup da uygun görünüyor, son tercihim.

Pershıng’e mesafenin, Runner Bull’a hem mesafe hem pistin ters geleceğini düşünüyorum.

 

Laguna Lady starttan sorunsuz çıkarsa kazanmaya çok yakın, iki tekli oynayacaklar için düşünülmesi gereken ilk at Laguna Lady.

Lady Tulpar, Flashıng Gırl, Sesil Sultan ve Prıncess Izabel, Laguna Lady’nin start sorunu halinde yarışın kapalısı. Özellikle Sesil Sultan’a dikkat edelim, gelişime açık bir tay.

 

Antepli Arif mesafe ne kadar kısalırsa o kadar etkili geliyor, en önemli rakibi Zirve Tay’ın Pırazbeyi’nden dolayı boş kalamayacak görünmesiyle Antepli Arif çok şanslıdır.

Zirve Tay iki giderek koşmayı henüz hiç beceremedi ama Akın’ın bu konuda faydalı olabileceğini düşünüyorum. Mesafesine dönen Kurye son tercihim.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1

2.Ayak: 3,9,6,10,11,2,5

3.Ayak: 7,1,3

4.Ayak: 7,,6,5,8,2

5.Ayak: 2,4,3

6.Ayak: 2,5,4,,6,3

 

Cengiz Gürbüz