• 18 Mart Antalya

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 1 ay, 1 hafta, 1 gün, 9 saat, 34 dakika, 4 saniye önce

Antalya’da bugünle beraber sentetik pist açılıyor. Gruplar kemikleşene kadar sentetikten cazip sonuçlar çıkarabiliriz. Bu doğrultuda Antalya kurgularımı mümkün mertebe eksiksiz değerlendirmenizi öneririm. 

Rotavatör nihayet kendine göre bir yarış gidişi yakalıyor. İstanbul’dan sentetiği de yapabildiğini biliyoruz. Bitirmeye çok yakın olduğunu düşünüyorum. Biraz uzun mesafeye rağmen çok iyi formu ve uygun kilosuyla Racer Boy, rakip olarak göz ardı edemediğim tek isim oldu. 

Persian Rose tempo yönetimini baştan sona çok kolay yapabilir görünüyor. Sınıfı olarak da bariz biçimde ağır bastığı rakiplere karı günün en temiz bankosudur. 

Ekürilerden en az biri startla beraber olmasa bile düzlüğe kadar Cevher’i bastırma hedefiyle koşacaktır. Cevher gücüyle değilse bile aşırı tekdüze yarış stili ve temposuyla bu kadar ağır favoriliğine güvenilir bir at değil. Sıralamam şablondadır. 

Saruhanbey’in etkili yapabildiği tek şey 1200 metre koşmak. Grup sınıfıyla beraber düşünüldüğünde tayın kariyer yarışı budur. Tek yazıyorum. 

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 1,5 

2.Ayak: 1 (Persıan Roce) 

3.Ayak: 2,6,5,3 

4.Ayak: 1,2,7,5 

5.Ayak: 2,1 

6.Ayak: 1 (Saruhanbey) 

 
Cengiz Gürbüz