• 18 Mart Bursa

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 hafta, 3 gün, 5 saat, 24 dakika, 21 saniye önce

Demirbatur sınıf olarak grubun üzerinde olsa da ara dönüşü için galop sayısı bana pek ikna edici gelmedi. Stil olarak '' sürati kaçırma '' sorunu her zaman yaşayabilecke bir tay olup özellikle bu konuda grubun etkili isimlerinmi değerlendirmekte fayda var.

Grubun en süratli ismi Balkan Fırtınası, bugün süratini biraz daha uzun tutabilecğei bir yarış gidişi yakalamış. Tayda sürat dışında bir yetenek varsa bu yarış ortaya çıkmalı. Demirbatur’un en ciddi rakibi olduğunu düşünüyorum.

Approve kendisi için çok iyi bir kısraktan verdiği Vıctorıus Angel ilk yarışı dahil olmak üzere takip edilmelidir. Uygun grupta sorunsuzsa iş yapacaktır. Sonra Our Pride ve Juka tutuyorum.

 

Özekan’ı bu grupta boş kalan Akağaç zorlayabilirdi, onun da Turgut Usta varken bu şekilde koşabilmesi mümkün görünmüyor. Yakın ara koşacak olup karakter olarak da pek güvenmediğim Özekan’ı bugün tek yazmak dışında bir seçenek zor görünüyor. Orta ölçekli oyunlar tek yazabilir.

Geniş kurgular için, gününde olduğu zaman ortalamasının belirgin şekidle üstüne çıkabilen, hafif kuma yatkın Acıdilli Fatih değerlendirilebilir.

 

Tabelada zamanla gelişebilecek taylar var ama bugün için Bartuefe’nin çabukluğunu karşılık verebilmeleri bana pek ikna edici gelmedi. Temiz bir tempo yarışıyla sonuca gideceğini düşünüyorum. İkinci bankom.

Bol şanslar…

 

1.Ayak: 3,9,8,2,1,5,7

2.Ayak: 12,6,3,1,7,10

3.Ayak: 5,3,9,,7,8

4.Ayak: 3,,4

5.Ayak: 1 ( Bartuefe )

6.Ayak: 17,6,3,13,9


Cengiz Gürbüz