• 18 Mart İstanbul

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 1 ay, 1 hafta, 11 saat, 43 dakika, 51 saniye önce

İlk banko adayım dördüncü ayakta Free Your Heart. Çok yetenekli taylar var ve mesafeye ilk kez çıkıyorlar. Queen Of Fire ve Differente hem tecrübe eksiği hem orijin yapısı itibarıyla uzunda eksik koşmaya aday isimler.

Öte yandan, stili bu olmasa bile tempoyu muhtemelen Free Your Heart belirleyecek. Diğer taylar son derece ele tabi, yerini kabullenen isimler, Free You Heart sertlik yaptığı için muhtemelen öne düşecek, jokeiy de buna itiraz etmeyecek. Uzun koştuğu ilk yarışı agf oranıyla değerlendirildiğinde vasat görünse de bence yeterliydi. Tecrübesini  ve gidişat avantajını da kullanarak çok iyi koşacağını düşünüyorum.

Geniş oynayanlar rakip olarak Gypsy Girl değerlendirebilir.

 

Azmantor müthiş son koşusundan sonra favori olmayı sonuna kadar hak ediyor. Tek yazılmasına da itiraz etmiyorum. Fakat mesafeye son derece duyarlı bir at, 1200 dışına çıktığı zaman düzlük görüntüsü belirgin şekilde silikleşiyor. Her şeye rağmen, zor programda güvenilebilir.

Biraz daha sağlam kurgular, aradan sonraki yarışında iyi görünen Beyond Redemption’u ilave edip sağlam geçebilir. Azmantor’un muhtemelen önünde koşacak Goldenpass’ın rakibinin arttırma gücüne daynabileceğini sanmıyorum. Bu yüzden Goldenpass düşünmedim. Cerensel’i de sprint gücü itibarıyla Beyond Redemption’un gerisinde buluyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,8,2,5,4,3

2.Ayak: 3,8,4,10

3.Ayak: 1,3,2,7,6

4.Ayak: 2,,3

5.Ayak: 4,,2

6.Ayak: 6,4,3,12,5,2,8


Cengiz Gürbüz