• 18 Mayıs İstanbul ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 10 ay, 1 hafta, 3 gün, 18 saat, 18 dakika, 57 saniye önce

İkinci altılının beşinci ayağına İmpassable Girl eklenmiştir.


Rebell Yell ile aynı kısrak kolundan gelen Tijiware tamamen anne baskınlığına sahip. Three Valleys’in çabukluğu, aksiyon yapısı ve mesafe konusundaki başarısızlığı Tijiware’de olmadığı gibi uzadıkça güçlenecek görüntüsü var. 2200’e kadar uzayan mesafede uygun gruba hakim olacağını düşünüyorum, ilk altılıda bankom.

 

Özcanlı Gülşeker’in muhtemelen erken yürüyecek oluşu ve Ulukız’ın düzlükte yanına çıkabilecek temposu Ulukız’ı zorlayabilir. Taçser’i de yazıp yarışın iki ihtimaline de hazırlıklı olalım.

 

Halis’in mesafeden ötürü Rebel Yell tercihinin hatalı olduğunu düşünüyorum. Eğer Ulan Bator değil Rebell Yell tercih edilecekse mesafe bence 2200 ve üzeri olmalı.  Dolayısıyla favorim Ulan Bator.

Öne çıkabileceği her zaman kollanması gereken Big Brown istediği şartları bulmasıyla mutlaka yazılmalı. Rebel Yell ve biraz daha geniş oynayanlar için Oğlum Berat ilaveleriyle kapamış oluruz.

 

Cankurtbey ikinci altılıda banko tercihim oldu. Yarışın Kazdağı’nın temposunda yavaş başlayıp düzlüğe o kadar o şekilde gelişeceği kesin gibi görünüyor. Metecik, Derin Sultan ve Cankurtbey geri gidip olabildiğince son iki yüz yarışına odaklanan isimler. İkincilikte Parpali olacaktır. Parpali çabukluğunu kullanarak düzlük ortasında az çok bitirebildiği yarışları kazanıyor, son yüzde hala sert bir mücadele varsa Parpali’nin kazanması zor.Kaizbert’in tipik özelliğiyle Kazdağı’nın uzun süre Parpali’ye direneceğini düşünüyorum. Hem yavaş hem hızlı giden yarışa sprint yapabilen ve Parpali’yi ayırabilecek gücüyle Cankurtbey’in Derin Sultan ve Meteccik’e oranla daha şanslı olduğunu düşünüyorum, bankom Cankurtbey.

Bol şanslar..

 

Birinci Altılı

1.Ayak: 6,1,3,2,4,5

2.Ayak: 7

3.Ayak: 2,7

 

İkinci Altılı

1.Ayak: 3,1,4,6,7

2.Ayak: 4,7,2,1,9

3.Ayak: 10,2,9,,4

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3,1,4,2,5,6,8

6.Ayak: 6,4,5


Cengiz Gürbüz