• 18 Mayıs İzmir ( Kum Güncellemesi )

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 10 ay, 1 hafta, 3 gün, 39 dakika, 5 saniye önce

 

Kuma alınmasından sonra, ilk ayağa Yalaz tayı Belçim ilavesi yapılmalıdır. İkinci ayak yine çok tutuyorum ama sıralamada değişiklik var. Üçüncü ayağı Ağacemal, Dinamik, Erkehan, Pelikan ve Kabakçı şeklinde kısıyorum. Dördüncü ayak aynı kaldı. Rıght Or Wrong zaten kuma alınınca Turbo oldu. Son ayakta herhangi bir değişiklik yok.

 

 

Güle Güle ilk yarışında süratini net şekilde ortaya koyan bir yarış yaptı. Startla beraber en dışarılara dolaşmasına rağmen virajda tüm grubu geçerkenki sürati, son iki yüze kadar yarışın içinde kalması falan bu yarış için yeterli referanslar. Zaten İbibik’in tam kardeşi, doğuştan çok süratli bir pedigrisi var. Bu sefer daha iyi yerlerde gidecektir, 1100 startında viraj hemen gelmiyor, yer tutmak daha kolay. Tek çekincem pistin ağır olması, ağır sahayı pek sevmeyebilir, Abi Devran sigortamız olsun.

 

Pistin 5 küsür seviyelere çıkmasıyla Rıght Or Wrong bence günün en ağır favorisi haline geldi. Rakibi Faır Mont bu tip sahalara yatkın değil, kum ve kuru çim performansı arasında siyahla beyaz kadar fark olan bir atın 5 küsür pistte eksileceğini düşünmek gayet mantıklı. Bu şartlarda bir starttan çıkan Rıght Or Wrogn’un, İzmir çimini çok iyi okuyan Mehmet Kaya ile kazanmasını bekliyorum, bankom.

Bol şanslar..


1.Ayak: 10,7,8

2.Ayak: 5,3,4,6,7,11,14,2

3.Ayak: 16,2,3,4,9

4.Ayak: 11,5,8

5.Ayak: 1

6.Ayak: 4,9,6,7,12,8,11


Cengiz Gürbüz