• 18 Nisan Adana

Ekleme Zamanı : 3 yıl, 2 gün, 1 saat, 29 dakika, 46 saniye önce

Adana’da paraya çok açık bir program var, titizlikle incelemeye çalıştım. Üçüncü ayaktan çıkabilirsek sonuca çok yakın bir kurgu olduğuna inanıyorum.

 

Adana çiminde iyi sonuçlar alan, yarışın içinde duruş olarak da güven veren Deryadeniz kazanmaya en yakın isim görünüyor. Ardeşen'de kıpırdamalar var, iyi bir çim orijinine sahip, mesafenin uzamasıyla en iyi yarışını bugün bekliyorum. Çimde kazanmaya daha yakın koşan Küçük Ağa ve biraz uzun mesafeye rağmen Yılkı, sonraki tercihlerimdir.

 

Yarış Beyi gücü ölçüsünde sezona formda başladı. Çimde istikrarını bozmuyor, ortalamasına her zaman güvenilebilir. Bugün oldukça lehine bir yarış gidişi var. Numarayı temposunu yükseltmeden alacak. Önceki yarışında bu grupta yedinci olurken Kraliçe Elmas gibi bu grubun üstünde bir atın baskısı sonucu düzlüğün ikinci yarısında gücünü kaybetmişti. Bugün böyle bir at yok, yarış beklenen senaryoyla koşulursa bitirmeye çok yakındır. Tekli kurgulara banko önerim Yarış Beyi’dir.

Geniş oyunlara, yarış görüp fena koşmayan, grubun sınıf ismi Portraıt Of Lady yazılmalıdır.

 

Bu mesafeyi ikiz kardeş gibi koşan Romolo – Karabayırlı ikilisi arasında ayırım yapılmamalı. Karabayırlı’nın banko yazılması programda tek bulamamanın çaresizliğini yansıtıyor. Objektif bakışla iki at arasında ayrım yapılamaz. Kaldı ki numarayı alma şansı olan Romolo’nun bu şartlarda daha iyi olduğunu biliyoruz. Çime dolu bir yarışla başlayan Yiğenim Çağan yarışın bombasıdır.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,13,10,11,3,4,9

2.Ayak: 6,10,5,12

3.Ayak: 4,,6

4.Ayak: 5,3,4,9

5.Ayak: 4,5,,10

6.Ayak: 14,11,5,3,7,1

 
Cengiz Gürbüz