• 18 Nisan Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 11 ay, 1 hafta, 3 gün, 20 saat, 27 dakika, 41 saniye önce
Gündüzeli'nin bindiği Last Shadow tay yarışı için bakılabilecek bitün detayların favorisi gibi görünüyor, tek yazılabilir.


 
En çok Duke Prospero'yu beğeniyorum, Ankara 1200 kumunda 1.15 gibi bu grup için çok iyi bir derece yaptı, aynı gün koşan Abraj ile ( eşit görmek doğru değil ama Duke Prospero'nun bugünkü gruubyla kıyaslanınca kıymetli ) aşağı yukarı aynı dereceyi yaptı. Kaneko'dan Kınalı Yörük'e giden pedigrisiyle kısa kumda iyi bir potansiyeli var, kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, plase deneyeceksek tek bırakabiliriz. Abisinin tırnağı olamayan Kara Sülo için pist değişiminin de çare olacağını sanmıyorum ama grubun uygunluğuyla yazılabilir. Ruzi tam bir 1200 dişisi, son yarışında startta oyalanıp düzlüğe kadar hiçbir şeye karışmayınca çok güçlü geldi, biraz sorumluluk alarak koşarsa bence o sprinti yapamaz, kapatmak için yazılabilir.
 


Metal Fırtınası'nın durağan ama idare eder bir temposu var ve yarışın süratine göre geçtiği, geçildiği atlar arasında çok fark oluyor. Ona göre yarış içinde çok kolay giden ve gücü de Metal'in çok altında olmayan Yeşilmaske de mutlaka yazılmalıdır. Belki çok boş kalırsa diyerek Kurye denemesi de yapılabilir.


 
Burgundy Blue'nin kısası daha iyi olsa da bu çok zayıf grubu geçmelidir, bankom.


 
Çalık bugünkü gibi boş kalacağı her zaman bu seviyelerin favorisidir. Özdamar'ın son yarışını beğendim, düzlüğe kadar çok kolay geldi ama devam edemedi. Normalde düzlüğe dolu kantarma çıkabildiği zaman çok daha iyi koşuyor, uygun grupta kesin yazılmalıdır. Edebey'i de yazalım yeterli. Yavaş gidecek yarışta Excalibur ve Tektabanca ikilisinin Çalık'ı geçebileceklerini sanmıyorum.


 
Zeytinbağı normal şartlarda bile bu grubun favorisiyken Halime Hanım, Hanım Sultan, Kızımirem gibi birbiri için çok ters atların yanında iyice şanslı hale gelmiş. 1200 olsa bir ihtimal Halime Hanım'dan çekinilebilir ama 1400'de dayanabileceğini sanmıyorum, Zeytinbağı ikinci tekim.
 
Bol şanslar..

 
 
1.Ayak: 5,,6,7
 
2.Ayak: 2,3,7
 
3.Ayak: 1
 
4.Ayak: 1,5,3
 
5.Ayak: 2
 
6.Ayak: 6,3,4,1,,16,10,5,8


Cengiz Gürbüz