• 18 Ocak Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 3 ay, 1 hafta, 12 saat, 22 dakika, 45 saniye önce
İlk ayakta yarışın ağır favorisi Cathy Can için kolay bir yarış olmayacağını düşünüyorum. Ona yakın performanslı veya çıkış yarışı olarak bugün potansiyel gösterebilecek dişli rakipler çıkabilir. Tek yazılmasını önermiyorum, şablon sıralamasının eksiksiz değerlendirilmesi tavsiyemdir.
 
Vice Versa Adana'da iyi bir form ve stil yakaladı. Önün arkasını kolay tempoda koşup dolu bir düzlük yapmasıyla sürprize de imkan tanımıyor, favorimdir. Son yarışında hayatının en iyi performansını koşup hemen ardından sahip değiştiren Allöşş, bunun da pozitif etkisini görebilir. Son dönem vasat sayılabilecek uzun mesafe performansını bu yarışla birlikte temize çekeceğini düşünüyorum. Kocakaya katkısıyla düzlüğünü daha güçlü tutabilme ihtimnaline karşı Lions Rose, şablona aldığım üçüncü ve son isimdir.
 
Bankom Yenersultan'dır. Kısrak bir ayı aşkın süredir aralı olmasına karşın yeterli sayıda ve kaliteli işlerle geliyor. Bu grubun iyilerine karşı defalarca kendini ispatlamış bir isim olup aprantiyle perdelenen agf oranını da düşünerek günün en makul risk tercihi olduğunu düşünüyorum.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 1,4,3,6,9,5
2.Ayak: 6,1,5
3.Ayak: 8 (Yenersultan)
4.Ayak: 2,4,6,3
5.Ayak: 1,7,6,5
6.Ayak: 3,10,9,5,4,2
 
Cengiz Gürbüz