• 18 Şubat Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 1 ay, 1 hafta, 3 gün, 14 saat, 9 dakika, 9 saniye önce

Baba Atlı’nın ciddi bir kilo dezavantajı var, kazansa bile zorlanacağını düşünüyorum. Burçakhan Urfa’da hiçbir şey koşmadı, sürekli ara verip potansiyelini zaman zaman gösterebiliyor. Ama bu mesafede ve Baba Atlı ile arasında sekiz kilo varken yazılmalıdır. Diranşan sahtekarına kesinlikle güvenilmemesi gerektiğini geçen yarışında öğrenmiş olduk, artık dört atın altında bende olmaz kolay kolay, el mahkum yazacağız. Kısası daha iyi gibi görünse de kapalısı için Kamalıcaş ve Gülen Efe’yi de yazalım.

 

New Day 2000’e çıkan mesafede Smılıng Baby’i geçmelidir, bankom.

 

Islak sahada Duqouan’ın yanına çok kolay gelmesine rağmen kaybeden Mıster Strong kaba kumda çok daha şanslıdır. Duquan boş da kalsa Mıster Strong’un geçeceğini düşünüyorum, ikinci bankom Mıster Strong.

 

Zirve Tay çok ısrarlı çıkacak, muhtemelen Lord kafayı alamaz ama iki giderek de bazen koşabilmesiyle uygun grupta eleyemedim. Zirve Tay’ın da son yarışı çok iyiydi, Lord aşırı boş bırakırsa bu gruba dayanacak potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Yakın beklemeciler Boztepebeyi ve Oğlum Burak’ı da yazarak, sonucu yarış gidişine çok bağlı bu yarışı kapatalım.

 

Humbara, Kızılşahin, Red Angel, Tony Obelix  ve Bahather beşlisi birbirine çok yakın ve grubun önündeler, ayırmayalım yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 1,7,4,,2,3

2.Ayak: 6,7,1,2,4,5,8

3.Ayak: 1

4.Ayak: 3

5.Ayak: 2,1,8,5

6.Ayak: 2,3,5,7,12


Cengiz Gürbüz