• 18 Şubat İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 2 ay, 1 gün, 1 saat, 41 dakika, 17 saniye önce
İzmir programını misli için çok beğendim. İki atlı yerime ve teklerime güveniyorum, bütçenize göre misliyi genişeyebilirsiniz.
 
 
 
Bombacan'ın bu mesafede zorlanacağını düşünüyorum. Annesi Perikızı 1600 üstü zorlanan, eşgal ve yarış stili olarak tipik yavrular veriyor, Bombacan için de durum bence bu şekilde olacak. Selkut beğendiğim bir at değil, kolay kolay yazmıyorum, gelirse de zerre üzülmeyeceğim. Favorim Cömert Çocuk. Uzunda da gücünü koşacağını düşünüyorum, yarış içinde kendini çok iyi saklayabiliyor, orijiin olarak da mesafe ayırmaz görünüyor, iyi koşacaktır. Tekiner dörtlüye döndükten sonra açık yarış atı olup gözle görülür bir değişim yaşadı. Mesafede de güveniyor, Lozan Koşusu'nu iki at bırakıyorum.
 
 
 
Can Dadaş ve Cooger arasında şahane bir yarış olacak. Can Dadaş'ı bir adım önde tutmakla beraber Cooger'ın mesafe ve kaba kum kalitesine çok inanıyorum, iki at yazıp sıkıntısız bir yarış izlemek istedim.
 
 
 
Run For Victory'nin gruptan çok sütün kaba kum - orta mesafe yeteneğiyle geçileceğini kesinlikle düşünmüyorum, bankom.
 
 
 
My Freedom'un ekstra performansı, start çıkışında yaşadığı problemle birleşince El Nino son yarışını kaybetmişti. Bu mesafede rakibi yok, kazanacaktır.
 
 
Bol şanslar.
 
 
 
1.Ayak: 2,4,5,1,3,7,8,9,10,6
 
2.Ayak: 4,8
 
3.Ayak: 1,2
 
4.Ayak: 5
 
5.Ayak: 3
 
6.Ayak: 2,3,1,4,5,6


Cengiz Gürbüz