• 18 Temmuz Elazığ ( Ekleme, Çıkan At )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 9 ay, 1 hafta, 1 gün, 35 dakika, 51 saniye önce

İlk ayağa 9 ( Delicihan ) ekledim. King Crown yerine Rojhatağa yazdım.



Yurtbaşı BB Koşusu’nda yarış gidişini ve dolayısıyla sonucu en çok etkileyecek isim Mandelino. Mandelino için mesafe; bekleme yapamaz görünen Rodolfo için de Mandelino numaraya çıkacak oluşu büyük dezavantaj. İki tayın birbirini yok etmesi kaçınılmaz görünüyor. Koca Oğul ve Kırımlı’nın bu mesafede bekleme yapıp kazanacak güçleri olduğunu düşünmüyorum.

Bütünü rakipleri mesafe veya yarış gidişi sonucu dezavantajlıyken Es Barbaros Es bu yarışı kazanmalı.  Formunu koruduğunu varsayarak Es Barbaros Es’e güvenelim.

 

Yarış içinde kendini dolu tutup ön grubun düştüğü her metrede biraz daha büyüyerek gelen Jet Halil 1500 için grubun en uygun yapılı ismi. İlk iki yüz içinde olmasa bile, viraja yaklaşıldığı andan itibaren Maksut Reis, Oğlum Recep arasında bir numara mücadelesi olacaktır. Jokeyinin de çok iyi tanımasıyla Jet Halil bu mücadeleyi değerlendirecektir. Kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Oğlumrecep numaraya çıkamasa bile yarıştan düşmeyip ısrarını devam ettirebilen güçlü bir Gobakbey tayı.  Maksut Reis ciddi dezavantaj görünse de tayın çok güçlü bir düzlük duruşu var, yazmazsak ciddi risk almış olacağız. İki tayın yeterli olacağını düşünüyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 2,8,3,1,4,9

2.Ayak: 4,6,2,1,13

3.Ayak: 1

4.Ayak: 3,2,4

5.Ayak: 1,3

6.Ayak: 3,9,12,11,4,5,6,1,2


Cengiz Gürbüz