• 19 Ağustos Ankara

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 8 ay, 5 gün, 19 saat, 9 dakika, 20 saniye önce

Turkısh Legend’ın iyi bir tay olduğu duyumları geliyor, orijini hakkında fikrim olmadığı ve iyi pedigrili taylar olduğu için risk edemiyorum. Umarım kaybeder.

 

Fırtına İbo, Yıldızsever etkileri taşıyan, kısa çimde bu grubun üzerinde kabiliyete sahip bir tay. Son koşusunda feci kapanan Müslüm ile ancak iki yüz metre yarış yapabildi ve bugünkü en sert rakibi Balık Kaan’ı geçmeyi başardı.  Uygun kilosu ve yetenekli jokeyiyle kazanmaya çok yakındır. Tek rakip Balık Kaan tutuyorum. Yakın ve kolay gidebilen tehlikeli bir tarzı var, grup da uygun, elemeyelim.

 

Takıl Beri form tuttuğu ve boş kaldığı dönemler çok etkili oluyor. Bir yarış evvel, boş kalamamasına rağmen Erbabam karşısında performansını çok beğenmiştim, sonra da kazandı zaten. Bugün yine boş kalır görünüyor, favorim. Demircenk’in erken yürüdüğü son yarışını ölçü almıyorum, Mahsun Turan yarış içinde sakin kalabilen bir jokey, Demircenk’i sonlara daha diri saklayacaktır, Takıl Beri’nin tek rakibi.

 

Drıve Faster’ı ben de ilk at tutuyorum ama bu kadar da favori değil, kazansa bile kolay olacağını sanmıyorum, bu yarış bende hepsi olacak.

 

Dreams To Reality’nin oluşu ve mesafenin yüz metre uzaması Caracas için '' kesin kazanır '' dememi engelliyor. Tony Obelix ve Cochabamba rakipleri.

 

Mesafesini ve grubuna bulan Marissa bu seviyelerin her zaman favorisidir. En etkili olduğu yer Ankara kısa kumu, bir önceki Başpehlivan yarışına bakabilirsiniz. Son yüze kadar çok kolay ve gruba hakim şekilde gelmesiyle kendi grubunda kazanmaya çok uygun stili var. Kısrakbaşı kumda gider ve Ankara’yı yadırgamazsa potansiyel anlamında Marissa’nın tek rakibi. Berragül’ü de yazalım yeterlidir.

Bol şanslar..

 

Not: Banko tercihi için önceliğim Marissa, sonra Fırtına İbo.

 

1.Ayak: 7,2,4,6,5,9,1,10,3

2.Ayak: 7,,3

3.Ayak: 5,2

4.Ayak: 1,3,2,4,5

5.Ayak: 1,3,4

6.Ayak: 3,,10,2


Cengiz Gürbüz