• 19 Aralık İstanbul ( Yayında )

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 3 ay, 1 hafta, 2 gün, 14 saat, 14 dakika, 14 saniye önce

İstanbul programı kendi haliyle yeteri kadar cazip, dolayısıyla kıstığımız yerler favorilerden oluşsa bile önceliğimiz ayak geçebilmek olmalı.

Aradan sonra iki yarış gören ve sonuncusunda biraz kıpırdayan Eclipse bu grupta sırıtıyor ama asla agf oranı kadar değil. Yine de ilk planda düşünülmeli. Bessey ön grup yarışı koşan grubun en kariyerli ismi. Bu tip zayıf atların olduğu bir yarışta ön tarafta yarış yapabilmek önemli. Zira bu tarz yarışlar sprint kalitesine çok fazla açık değil. Son olarak, her pisti ve mesafeyi bu gruba yetecek kadar koşabilen Asi Kırtay diyelim.

İstikrar yakalayan, kısada düzgün sprint yapan Daloğlu başta olmak üzere süratyle Basgaza, son yarışında rakibi Daloğlu’nu geçmeyi başaran Onurluefe ve bu grubu geçecek kaliteye sahip Yaramaz sonraki tercihlerim.

Dirty Woman’ın günün en net favorisi olduğunu düşünüyorum. Form, kalite, pist – mesafe performansı olarak bu gruptan bir tık daha yetenekli ve güvenilir bir at. Müslüm’ün bu tip yarışlarda becerisi malum, atı da iyi tanıyor. Yine kazanacaklarına inanıyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 12,8,2,5,9

2.Ayak: 6,3,2,1,5,8

3.Ayak: 4,5,2,1,3,6

4.Ayak: 4,1,3

5.Ayak: 1,8,7,3

6.Ayak: 9