• 19 Aralık Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 4 ay, 4 gün, 10 saat, 37 dakika, 44 saniye önce

Yedili ganyana Arzak tek yazılabilir.

 

Green Duchess kumaş olarak bu gruptan üstün bir tay, 1400 olsa banko olarak düşünebilirdim ama Esmer’in 1200’deki süratine karşı sorun yaşayabilir. Önce ikisini yazalım, sonra Kranjska Gora.

 

Aralyn son yarışında benim de beklediğimin üstünde koştu. Ak Diamond’ın erken yer alamamasıyla yarış gidişat ve grup olarak Aralyn’e çok uygun hale geldi. Bugün Final Time var, o kadar kolay kaçamayabilir, önlemimizi alalım.

Black Adler, Sky Master ve Aralyn’den daha erken davranabilme ihtimaline karşı Fınal Tıme rakipleri.

 

Oltacı bu gruptan her zaman bir tık daha üst seviye yarış koşuyor. Yaşıtlarının en iyileriyle koştuğu son iki yarışında da ezilmedi, son koşusundaki dokuzunculuğu tamamen enseye erke basmasıyla alakalı, eksik koştuğunu düşünmüyorum.

Rakiplerine ve yarış gidişine bakalım. Gedizkaya, ekürisi Mücizekaya için Döver’i bozmak adına elinden geleni yapacaktır ve başarılı olacağını düşünüyorum, yarış her halükarda süratli ve Döver’i zorlayıcı şekilde başlayacak. Artisemre’nin Kocaeli performansı diğer kaba kumlara göre daha başarılı olsa da Oltacı’yı daha önde buluyorum. Mücizekaya için de benzer şeyleri düşünüyorum.

Az atlı grupta, ön grubu elinden kaçırmadan düzlüğe gelme imkanı olan Oltacı, yarış gidişinin de lehine olmasıyla bankom oldu.

 

Beşinci ayağın Harputlu – Tamga dışına çıkması çok zor görünüyor, normal şartlarda yeterlidir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,2,5

2.Ayak: 10,6,1,2,3,5,7,8

3.Ayak: 3,1,2,6

4.Ayak: 1

5.Ayak: 3,8

6.Ayak: 7,9,10,4,1


Cengiz Gürbüz