• 19 Ekim İstanbul

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 6 ay, 1 hafta, 9 saat, 1 dakika, 12 saniye önce
Sezon başından beri oldukça değişken tipte yarışlar tercih eden Chaın Of Destıny bunların içinden yalnızca sentetikte elit seviyeye yaklaşabildi. Sezonun durulduğu bu dönemde kısrak için hedef yarışlar seçileceğini düşünüyorum. Bu yarışların part 1'i de bugün koşulacak. Kağıt üzerinde görünen haliyle tempo endişesi duysam da bu grupta kalitesine güveneceğim, kurgumun bankosudur. 
 
Kalitesi ve son yarışında form göstermesiyle Kayı Beyi tartışmasız favoridir. İyi gününde bir Rabatto ciddi rakip potansiyeli taşıyor. Orta mesafede parlamasını beklediğim Kara Vetar, bombaya yazılmalıdır.
 
Tabelada ilk kez koşacak Baş Kısrak'ın elit tay üretebilen bir pedigrisi var. Favoriliği doğaldır fakat dereceli işi olmaması çekimser kalmama neden oldu. İlk yarışında sürat yeteneği gösteren Uluarat, grup bastırana kadar ayakta kaldı ve bitirişi de kötü değildi. Gelişen tecrübesiyle bu kez daha kaliteli bir beyaz bayrak ayna koşabilir, son derece uygun rakipler var. Nejla Hanım ve Tresor da şartlar doğrultusunda ilave edilmeli.
 
Bol şanslar...
 
 
1.Ayak: 4 (Chaın Of Destıny)
 
2.Ayak: 6,2,5
 
3.Ayak: 4,6,3,7,5
 
4.Ayak: 2,1,7,4,3,9
 
5.Ayak: 3,10,7,9
 
6.Ayak: 7,8,16,6,10,2
 
 
Cengiz Gürbüz