• 19 Ekim İzmir

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 6 ay, 6 gün, 2 saat, 40 dakika, 26 saniye önce

Güçlü Kız’ın erkeklerle koştuğu son kum Maiden yarışı tempo ve düzlük performansı anlamında gayet iyiydi. Kısrak sülalesinde Lilac etkisiyle çimde bir tık daha iyi koşması beklenebilir, iç start avantajıyla favorim. Güzel ilk yarışı ve üretken kısrak sülalesiyle Sagrajas tek rakibi.

 

İkinci ayakta geride kalan, kazanıra girebilecek çok sayıda at var, mümkün olduğunca sıralamaya sadık kalmanızı öneriyorum.

 

Vikonya Agf tablosunda göründüğü kadar favori değil, Koca Muğlalı en az onun kadar şanslıdır. Eseralp’in en iyi yarış koşacağı yer uzun mesafe kaba kum, 1200’e oranla aha etkili olacağı mesafede ve uygun grupta gözden kaçırılmamalı. Bekleyerek koşmayı becerebilirse, yetenekli Turbo kızı Bir Rüya yarışın sigortası.

 

Dördüncü ayak Ahber, DerbişahMuratefe ve Zorluat arasında denk bir yarış. Ahber, Çahan üstüne erken yürümezse bu mesafede yarışın bir numaralı simi. Yarışın süratlenme ihtimaline karşı, yakın beklemeyi çok iyi koşabilen Zorluat, yarış gören Derbişah ve son yarışından daha iyisini yapabilecek potansiyeliyle  Muratefe yarışın diğer şanslı isimleri.

 

Son ayakta Kıss Me – Lıon Master ikilisi rakipsiz görünüyor. Blue Lıon, Uçak Kaçtı, Nadıa Dancer net kısacılar, Kacey’in çok dağınık yarış stili var, diğerleri Kiss Me’yi geçebielek atlar değil.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 4,9

2.Ayak: 3,2,5,7,12,13,10

3.Ayak: 1,6,4,8

4.Ayak: 1,8,4,10

5.Ayak: 3,4,5,7,11

6.Ayak: 3,1


Cengiz Gürbüz