• 19 Eylül İstanbul

Ekleme Zamanı : 5 yıl, 7 ay, 6 gün, 13 saat, 52 dakika, 52 saniye önce

Grubun üç yaşlıları Secret Wıctory ve Magic Ramper’ı yaşça büyük rakiplerinden daha yetenekli buluyorum. Magic Ramper numarayı alabildiği sentetik yarışlarda farklı bir ata dönüşüyor, çimini ve öne düşemediği yarışları tam anlamıyla ölçü almayalım. Mehmet Kaya bu tip atlarla çok kararlı başlayıp numarayı alıyor. Yarışta süratiyle ön plana çıkan bir at yok ve Magic Ramper numarayı aldıktan sonra yarış '' yakalarsa Secret Wictory '' yakalar şeklinde koşulacak. Yaşlı atlara yakalanacağını zannetmiyorum, iki at bende yeterlidir.

 

Alternatif banko olarak Coşgel tercih edilebilir. Aradan sonra, eksik olduğu kum yarışını ölçü almayalım. Süratli pist, kısa mesafe şartlarında bu gruptan çok daha yetenekli bir tay. İki tekli oyunlar için ikinci tek olarak tercih edilebilir.

 

Bankom Emekyemez oldu. Tek yarış koşmuş taylar içinde fena olmayanlar var ama Emekyemez’in performansı, kısa mesafe yeteneği ve nefesinin ideal seviyeye gelmiş olması bu yarış özelinde çok ciddi avantajları. İzmir kumunda 1200’ü 14 yaptı ve iyi taylarla koşup ezilmedi. Ahmet Çelik ile süratli tayları önüne alıp temiz bir yakın bekleme yaparak kazanmasını bekliyorum.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 6,1,3,2,5,7,8

2.Ayak: 5,2

3.Ayak: 7,,9,1,4,8,5

4.Ayak: 5,4,7,3

5.Ayak: 1

6.Ayak: 6,1,4,3,2,5,7

 
Cengiz Gürbüz