• 19 Eylül İzmir ( Düzeltme )

Ekleme Zamanı : 4 yıl, 6 ay, 4 hafta, 1 gün, 10 saat, 51 dakika, 43 saniye önce

Tabelada iki kez yazılan 2 lerin biri 1 ( Big Dadaş ) olarak düzeltildi.



İlk ayak İzmir ortalamasının da altında sınıfa sahip tayların mücadelesi olacak. Derin Damla pedigri olarak grubun çim klası taşıyan belki de tek ismi. İlk koşusunda iyi tayların yanında Şart-1 koşup etkili olamayıp, ikinci yarışında etkili sayılabilecek, gelişim gösterdiği bir düzlük performansı yaptı. Bariyer koşma avantajıyla çok uygun grupta net favorim.

Startta kaldığı son koşusu dikkat çekici olan Jutenya, net bir kısa sprint yarışı yapabildiği zaman bir şeyler gösterecektir. Start sorununu aşabilmişse gelebileceği bir grup var, ihmal edilmemeli. İlk yarışında çabukluk yapamayan Beautiful Dreamer’un uzun aksiyonlu yapısı sorun yaratmayıp virajı dönebilirse çimi farklı koşabilir.

Üç tayın yeterli olmasını bekliyorum.

 

İkinci ayakta grubun mesafe koşabilen, son dönem istikrar yakalayıp performansını bir tık yukarı çeken iki ismi Million Dolar Man, Baba Emin arasında gelişmesin bekliyorum. Baba Emin virajı kolay koşabilme özelliğini etkili kullanabilirse rakibinden rövanşı alabilir.

Frighten, Üldes gibi atları mesafe gerekçesiyle tutmuyorum. Runner Sun grubun en güçlü pedigrisine sahip fakat koşarken sorunluymuş izlenimine kapılıyorsunuz. Henüz kazanacak durumda olduğuna inanmıyorum.

 

İnvisible Woman gördüğü yarışlarla geçen seneki süratini ve kondisyonunu yakaladı. İlk defa İzmir koşacak, Erendira’yı arkasında tutabilirse yakalanması oldukça zor görünüyor. Tekli oyunlara İnvisible Woman’ı en iddialı seçenek olarak öneriyorum.

İki buçuk ay ara veren Oğlum Murat belki de ilk kez düzenli hazırlanabildiği bir yarış koşacak. En azından kağıt üzerinde görünen bu. Yakın bekleme koşabilen bir at; kalitesi, etkili mesafesini bulmasıyla İnvisible Woman’ın yavaşladığı yerde hakim olabilir.

Wirte To Ellie bu mesafede viraj dönmekte zorlanıyor, kurgu da teksiz olduğu için yerim kalmadı.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,10,1

2.Ayak: 14,7

3.Ayak: 12,1,3,2,5,4

4.Ayak: 9,,,5

5.Ayak: 5,3,4,2,8,7,1

6.Ayak: 2,16,5,8,6,1

 
Cengiz Gürbüz