• 19 Eylül Kocaeli

Ekleme Zamanı : 6 yıl, 7 ay, 1 hafta, 3 saat, 40 dakika, 9 saniye önce

Tabelaya, son iki yarışı çok iyi olan Nehir Can ilave ettim.


İlk ayak üç ata kapalı bir yarış. Gruptan farklı kumaşı net şekilde görünen; fakat hafif start problemi olan Ohetika favorim.  Çabukluğu, tecrübesi ve iyi yarışlarıyla Merkür ve hafif kısa mesafeye rağmen 1400 performansıyla grubun en iyi yarışını koşan Anatolian Storm yeterlidir.

 

Filozof Tay formunu ve mesafesini bulduğunda kendi grubunda her zaman güven veriyor. Bugün numarayı mı alır, yoksa Fordta Tek veya Habilden’in dibine mi yatar bilemiyorum ama iki senaryoda da favorim ve günün kazanmaya en yakın bulduğum atı Filozof Tay, bankom.

 

Mazarat’ın son yarışındaki kolaylığı ve öne gelişi çok iyiydi, son yüze kadar da mücadelenin içinde kaldı. 1400’de favoriliği her zaman sıkıntı olan Try My’ın yanına mutlaka yazılmalı. Cambaz Osman son tercihim.

 

Tabela, Whıte Ancestor, Badegül, American Billion ve Wellcome ile net şekilde kapalı. Mümkün olduğunca eleme yapmamanız tavsiyemdir.

 

Oltacı start çıkışını ve yer tutuşunu düzelttiği zaman grubun en iyi atı olacak. Bayçora eşgal ve performans itibarıyla net bir kaba kum aygırı olduğunu gösteriyor. Oltacı da şimdiye kadarki en iyi tayı. Son yarışında kaybettiği Bombacan’ın bu sefer o kadar kolay boş kalamayacağını da düşünürsek yarışın net favorisi. Etyopyalı’dan kaba kumda iyi bir yarış gelebilir, dikkat edelim. Özayberk, Bombacan, Baykoç ve Babaların Babası yarışın sigortaları.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,1,3

2.Ayak: 9,7,2,5,3,,10,1

3.Ayak: 2

4.Ayak: 3,8,2

5.Ayak: 7,6,1,2,5

6.Ayak: 4,11,2,10,3,5


Cengiz Gürbüz