• 19 Kasım Adana

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 5 ay, 1 hafta, 5 gün, 6 saat, 55 dakika, 59 saniye önce

Mahrem grubunu bulması ve uygun kilosuyla çok şanslı görünüyor. Kısaya dönünce kıpırdayan Red Angel ,kumu da iyi koşma ihtimali olan Soydan ve zaman zaman bu grupta etkili olabilen Ottoman Slep sıralaması ikinci ayakta tuttuğum atlar.

 

Kayıkçı’yı tek yazmaktan artık gerçekten gına geldi, yine tek tutuyorum ama sırf o duyguyu yaşamamak için Oğlumejder’i de yazacağım.

Batınhan ve Çalekan ikilisi gelişebilecek pedigriye sahipler ama tecrübesiz halleriyle çok hazır taylara denk gelmişler.  Kazanmalarını beklemek çok gerçekçi değil.

 

Kıyamet ve Doğa Kraliçesi ikilisinin kaçacağı yarışta banko tercihim Rumet’den yana olacak. Son yarışını çok beğendiğimi söyleyemem ama bugün grup inanılmaz uygun. Doğa Kraliçesi Kıyamet’ten dolayı kaçamayacak ve bu durum şansını çok azaltıyor. Kıyamet’in Rumet’e direnecek potansiyel taşıdığını düşünmüyorum. See You Again, Senoş ikilisinde de Rumet’i geçebielecek bir görüntü yok. Rumet bankom.

 

Splendor nihayet üç yaşlılığın sonlarında annesi Viva Skeeno’nun tayı olduğunu gösteren bir yarış koştu. Adana kumunu çok sevmiş görünüyor. Yine benzer rakiplerle koşacak ve kazanmaya çok yakındır. Rakip tabi ki Botan Vadisi ama burada tek tercih etmek isteyenler için önerim Splendor.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 7,1,3,5,6,10,11

2.Ayak: 5,4,10,7

3.Ayak: 4,7

4.Ayak: 4

5.Ayak: 7,9

6.Ayak: 5,6,1,2,10,9,7,4