• 19 Mart İzmir ( Ekleme )

Ekleme Zamanı : 7 yıl, 4 hafta, 1 gün, 23 saat, 1 dakika, 42 saniye önce

Beşinci ayak Bambam ekledim.


Panigale
’in Perception’a direndiği son yarışını çok beğendim, Vıctory Gallop’un, genelde kumcular çıkaran, Contrary’nin başkısrak olduğu sülaleden verdiği, gelişime açık bir tay. Geçtiği Perception en az All I Need kadar yetenekli bir kısrak ve Panigale ona dört yüz metre lüt yapıp dayandı. All I Need’in Wınged Vıctory önünde baş farkıyla kazandığı yarıştan çok daha kıymetli olduğunu düşünüyorum.

All I Need ve Master of The Wınd çok büyütülecek taylar değil, Panigale’in hem pedigri potansiyeli hem son yarış performansıyla yine kazanmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum, plase banko denemeyi sevenler için günün bence en ideal ismi Panigale.

Sonra All I Need, Master Of The Wind ve Torunum Mira.

 

İki arap Maiden’ı için de söylenebilecek bir şey yok, zayıf tayların yanına orijini güzel, işleri kötü taylar gelmiş, sağlıklı bir kıyas yapmak mümkün değil, fazla deşmeden çok at yazmanızı öneriyorum.

 

Power Kıng’e yaş almak ve İzmir kumu yaradı, iyi bir tempo atı oldu. Bugün boş kalacağı yarışta Pın Up ve Blue Island gibi dişine göre rakipler var, kazanmalıdır.

 

Ninoşun Oğlu, Garanti ve Seldanınoğlu’nun süratlendireceği yarışta hem uygun grup hem gidişat avantajına sahip, yarışın net favorisi. Atasoy’un gününde odluğu zaman Ninoş’u geçecek potansiyeli var, 1000/07 galobundan biraz gözüm korktu açıkçası, onu da yazalım.  Seldanınoğlu boş kaldığında eskisinden de çok koşmaya başladı, eğer Garanti erken sıkıştırmazsa beklenenden fazla dayanabilir, son tercihim.

Eyvah Uzun Mehmet’in İzmir performansına Atasoy – Ninoşun Oğlu ikilisi biraz fazla, ancak ikisi birden eksik koşarsa şanslı olabilir, ben elemeyi tercih ettim, daha sağlam tutmak isteyenler yazabilir.

Bol şanslar..

 

1.Ayak: 5,,1,2,3

2.Ayak: 9,2,6,5,1,3,7,8,10,4

3.Ayak: 3

4.Ayak: 4,1,5

5.Ayak: 4,9,6,7,1

6.Ayak: 3,8,2,,1

 
Cengiz Gürbüz