• 19 Mayıs Ankara

Ekleme Zamanı : 1 yıl, 10 ay, 1 hafta, 2 gün, 12 saat, 47 dakika, 54 saniye önce

Değer üyelerim, özel işlerim dolayısıyla bugün yalnızca Ankara yazabildim. Kredi düşmeden paylaşıyorum. Hepinizin bayramını kutlarım.


Belle France
, Adana’dan formunun zirvesini yakalayarak geliyor. Kısrak zorlayıcı sürat yarışlarının ardından hem viraj yapısı hem mesafe itibarıyla bugün daha dengeli bir çim yarışı koşacak. Uzun ve hızlı sprint yapabilen tay için bu değişimi de artı kabul edebiliriz. Kabiliyetini bu grubun üstünde buluyor, kilo dezavantajını bertaraf etmesini bekliyorum, bankomdur. 

Son yarışında tek oynadığımız Daylıght Rıde, iyi bir düzlük koşmasına karşın üst düzey bir maiden yarışa denk gelince yakın ara kaybetti. Bir tık uygunlaşan grup, avantaja çevirebileceği uzun mesafe ve jokey avantajlarıyla bugün sonuca çok yakın olduğunu düşünüyorum. Balthazar’ın ilk yarışı derecesiz görünse de mesafe için çok iyi sinyaller gösterdi. Üstün pedigri gücüyle favorinin ciddi rakibidir. Eksik işlerle koştuğu son yarışı fena olmayan, mesafe pedigrili Vıctory Volles yarışın en güçlü plasesi görünüyor.  

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 1 (Belle France) 

2.Ayak: 9,2,5,4,1,6,10 

3.Ayak: 5,1,7,8,6,4 

4.Ayak: 3,4,5,1 

5.Ayak: 6,4,3,7,5

6.Ayak: 2,1,11 


Cengiz Gürbüz