• 19 Nisan Adana

Ekleme Zamanı : 2 yıl, 6 gün, 2 saat, 5 dakika, 58 saniye önce

Batı Kasırgası çime kusursuz uyum sağladı. Maiden’ı kazanırken ele tabi beklemesi ve düzlük hücumu çok iyiydi. Aynı biniş yeteneği gösterilirse bu gruba da ağırlığını koymasını bekliyorum.

Öte yandan yarışın tempo yönü oldukça yavaş görünüyor. Varlı Bey akıllı hamlelerle bunu avantaja çevirebilir. İlk çim yarışında iyi bir grupla koşup ezilmedi. Bu gruba karşı yavaş bir yarışta doğrudan söz sahibidir.  Dezavantajlı yarış gidişine rağmen mesafe yeteneğiyle Aziz Bey ve etkili bir yarışla dönen Minteha şanslı bulduğum diğer atlar.

Anne hattında oldukça kaliteli bir çim zemini barındıran The Most Gorgeus’dan çok iyi bir yarış bekliyorum. Tayın kumda gösterdiği fakat neticeye gidemeyen sürat çimde farklı bir seviyeye çıkabilir. Mıss Steel kısalan mesafede bu kez çok koşacaktır, jokey avantajıyla yarışın en iddialı taylarından biri. Bushranger faktörü ve yarış tecrübesiyle Omere de ihmal edilmemeli. 


Onkel Pasha'nın çime dönük ve etkili bir kısrak hattı var. Tay da kariyer yarışını bu pistte koştu ve Maiden için oldukça üst düzey bir ata karşı düzlükte oldukça agresifti. Yer tutma işini çabuk halledebilirse Çetinel'den daha kaliteli bir düzlük koşmasını bekliyorum, bankomdur.

Bol şanslar... 

 

1.Ayak: 3,4,5,2

2.Ayak: 5,11,3

3.Ayak: 8,1,5,4,2

4.Ayak: 3,1,4,2

5.Ayak: 1 (Onkel Pasha)

6.Ayak: 2,11,7,6,1,3,12,9,5


Cengiz Gürbüz